ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Κατασκόπευσε" τον Ατρόμητο ο Μέντες

"Κατασκόπευσε" τον Ατρόμητο ο Μέντες
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ντέιβιντ Μέντες βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής στο Περιστέρι και παρακολούθησε την αναμέτρηση του Ατρόμητου με την ΑΕΚ.

Το παιχνίδι του Κυπέλλου της Τετάρτης (10/2) ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον Παναθηναϊκό στο Περιστέρι είναι καθοριστικό για τους πράσινους στην προσπάθεια τους να συνεχίσουν στο Κύπελλο Ελλάδος.

Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα (0-0) φυσικά και αναγκάζει τους πράσινους να πάνε στο Περιστέρι αποκλειστικά για τη νίκη η ισοπαλία με κάποιο σκορ.

Τα πράγματα βέβαια δεν θα είναι εύκολα καθώς ο Ατρόμητος όπως είχε πει και ο Αντρέα Στραματσόνι μετά το πρώτο ματς διαθέτει μια πολύ καλή ομάδα. Στο τριφύλλι θέλουν να πάνε πανέτοιμοι στο Περιστέρι έχοντας όσο το δυνατόν καλύτερη εικόνα από την ομάδα του Δέλλα.

Για αυτό και την Κυριακή το απόγευμα ο Ντέιβιντ Μέντες, συνεργάτης του Ιταλού τεχνικού, βρέθηκε στο Περιστέρι και παρακολούθησε από τις εξέδρες την αναμέτρηση ανάμεσα σε Ατρόμητο-ΑΕΚ όπου οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 1-0.

Ο Ολλανδός κράτησε σημειώσεις σχετικά με τον τρόπο που αγωνίστηκε ο Ατρόμητος ο οποίος χρησιμοποίησε και δυο νέα πρόσωπα που δεν αγωνίστηκαν στο πρώτο ματς της Λεωφόρου, τους Σουμπίνιο και Ματέι.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ