ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Καταρτίζουν και πάλι λίστα οι Φύσσας και Βόκολος

Καταρτίζουν και πάλι λίστα οι Φύσσας και Βόκολος
INTIME SPORTS

Οι Τάκης Φύσσας και Λεωνίδας Βόκολος θα περιμένουν την απάντηση του Σέρχιο Σάντσεθ, αλλά, παίρνουν τα μέτρα τους ώστε να ενεργήσουν άμεσα για την εύρεση άλλου κεντρικού αμυντικού.

Ξεκάθαρα, για τους Τάκη Φύσσα, Λεωνίδα Βόκολο και Γιάννη Αναστασίου, ο Σέρχιο Σάντσεθ παραμένει η προτεραιότητα για την ενίσχυση του κέντρου της άμυνας του Παναθηναϊκού.

Ωστόσο, το γεγονός ότι ο Ισπανός αναθεώρησε την απόφαση του να έρθει στη χώρα μας και η διορία των δύο ημερών που ζήτησε για την τελική απάντηση του, σήμαναν συναγερμό στους ιθύνοντες του Τριφυλλιού.

Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης με τον Σάντσεθ, και έπειτα από μία πρώτη συνεννόηση που είχαν με τον Αναστασίου, οι Φύσσας και Βόκολος θα καταρτίσουν και πάλι μία λίστα με ονόματα κεντρικών αμυντικών, προκειμένου, να ενεργήσουν άμεσα εφόσον καταστεί αναγκαίο.

Για να μην δημιουργηθούν παρερμηνείες, ο Σάντσεθ αποτελεί την πρώτη επιλογή τους, όμως, επειδή αποδεικνύεται απρόβλεπτος και ίσως προτιμήσει να παραμείνει στην Ισπανία, στον Παναθηναϊκό επιβάλλεται να έχουν εναλλακτικές επιλογές.

Άλλωστε, αυτή την ευθύνη έχουν οι οποιοιδήποτε επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος μιας ομάδας και αναλόγως θα πράξουν οι Φύσσας και Βόκολος. Πάντως, προς το παρόν, δεν πρόκειται να προχωρήσουν σε επαφές, αλλά, θα μελετήσουν περιπτώσεις και θα εξετάσουν προτεινόμενους.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ