ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Καταλήγει στη Νότιγχαμ ο Χουλτ

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Όπως όλα δείχνουν ο Νίκλας Χουλτ προβάρει τη φανέλα της Νότιγχαμ Φόρεστ με τον εκπρόσωπο του να τα έχει βρει σε όλα με τους Άγγλους και τους άμεσους συνεργάτες του Γιάννη Αλαφούζου να είναι σε ανοιχτή γραμμή με στελέχη της Νότιγχαμ.

Το σίριαλ της υπόθεσης Νίκλας Χουλτ φτάνει στο τέλος του όπως όλα δείχνουν με ένα σενάριο το οποίο δεν ήθελαν να δουν οι φίλοι του Παναθηναϊκού και το οποίο αναμένεται να φέρει αντιδράσεις.

Ο Σουηδός άσος είναι ένα βήμα από τη συμφωνία του με τη Νότιγχαμ Φόρεστ του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον εκπρόσωπο του διεθνή παίκτη, Μάρτιν Νταλίν, να τα έχει βρει σε όλα με τους Άγγλους για συμβόλαιο 2,5 ετών με ένα ποσό κοντά στο 1,5 εκατ. ευρώ.

Την ίδια ώρα σε εξέλιξη είναι οι τελικές συζητήσεις ανάμεσα σε στελέχη της αγγλικής ομάδας και άμεσους συνεργάτες του Γιάννη Αλαφούζου για την πώληση του Χουλτ έναντι του ποσού των 350.000 ευρώ. Μάλιστα στην Αγγλία η πληροφόρηση που έχουν είναι πως μέχρι το Σάββατο ο Σουηδός μπακ θα είναι παίκτης της Νότιγχαμ.

Αυτό που μένει να δούμε αναφορικά με τον Χουλτ είναι τι θα γίνει τελικά με την εκδίκαση της προσφυγής του και ποια πλευρά θα δικαιωθεί εν τέλει αλλά και τι αντιδράσεις θα φέρει η ολοκλήρωση αυτής της μετακίνησης.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ