ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Καταγγελτική επιστολή του Παναθηναϊκού στην ΕΠΟ

Καταγγελτική επιστολή του Παναθηναϊκού στην ΕΠΟ
INTIME SPORTS

Επιστολή στην ΕΠΟ έστειλε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός και σε αυτή κάνει λόγο για ένα σύστημα, το οποίο επηρεάζει την διαιτησία, αναφέροντας συγκεκριμένα παραδείγματα. Τι λέει για τις ποινικές διώξεις.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός απέστειλε στο Δ.Σ. της ΕΠΟ μια επιστολή και σε αυτή καταγγέλλει ότι υπάρχει ένα διεφθαρμένο σύστημα που λειτουργεί και το οποίο επηρεάζει την διαιτησία. Μάλιστα, αναφέρεται και σε συγκεκριμένα παραδείγματα, όπου οι ρέφερι με τα σφυρίγματά τους καθόρισαν αποτελέσματα σε αγώνες.

Οι διαιτησίες που αναφέρονται, είναι για τα παιχνίδια Αστέρας Τρίπολης - Ολυμπιακός, Ολυμπιακός - ΠΑΣ Γιάννινα και Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός.

Μάλιστα, αναφέρει τα ονόματα των Γιώργου Σαρρή, Θανάση Μπριάκου και Γιώργου Δούρου, ενώ παράλληλα θεωρεί προκλητικό τον ορισμό του διαιτητή Μάνταλου στον αγώνα με την Ξάνθη στα "Πηγάδια" στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Συν τις άλλοις, η επιστολή αναφέρει πως η ομοσπονδία αποφεύγει την αυτοκάθαρση, τονίζοντας πως υπάρχουν άνθρωποι στις τάξεις της που διώκονται για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.

Στο φινάλε της, η επιστολή αναφέρει πως η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν θα ανεχθεί συμπεριφορές που θα υποδηλώνουν ότι το σύστημα αυτό θα συνεχίσει να δρα, προκειμένου να καθορίζει τους νικητές και τους ηττημένους.

Διαβάστε την τετρασέλιδη επιστολή του Παναθηναϊκού στην ΕΠΟ

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ