ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Καταγγέλλει τον Μπεργκ και την Αλ Αΐν ο Παναθηναϊκός

Καταγγέλλει τον Μπεργκ και την Αλ Αΐν ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός αναμένεται να καταγγείλει στην UEFA την Αλ Αΐν, τον Μάρκους Μπεργκ αλλά και το γραφείο μάνατζερ που εκπροσωπεί τον Σουηδό φορ.

Έτοιμος να περάσει στην αντεπίθεση είναι ο Παναθηναϊκός καθώς στο τριφύλλι ετοιμάζονται να καταγγείλουν με τη σειρά τους τον Μάρκους Μπεργκ, την Αλ Αΐν αλλά και το γραφείο μάνατζερ που εκπροσωπεί τον Σουηδό φορ του τριφυλλιού.

Οι πράσινοι φυσικά και έχουν αυτό το δικαίωμα καθώς ο Μπεργκ έχει συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό και δεν μπορεί να συζητάει με καμία άλλη ομάδα όσο το συμβόλαιο του είναι εν ισχύ.

Επίσης και η Αλ Αΐν δεν είχε το δικαίωμα να προσεγγίσει τον διεθνή ποδοσφαιριστή και να συνομιλήσει μαζί του παραβιάζοντας και αυτή τους νόμους που έχουν ορίσει η FIFA και η UEFA για την μεταγραφή ποδοσφαιριστών. Άρα με βάση τους νόμους έχει ενεργήσει παράνομα.

Τέλος ο Παναθηναϊκός θα κάνει καταγγελία και εις βάρος του γραφείου μάνατζερ που εκπροσωπεί τον έμπειρο επιθετικό και είναι ο μεσολαβητής στην όλη ιστορία.

Βέβαια όπως ισχυρίζονταν οι άνθρωποι του τριφυλλιού ο Μπεργκ δεν είχε δικαίωμα να κάνει προσφυγή και επειδή οι ίδιοι έχουν καταβάλει στον λογαριασμό του Σουηδού τα χρήματα που του οφείλονταν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΙΕΖΕΙ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ Ο ΣΟΥΗΔΟΣ ΦΟΡ

Τραβάει το σχοινί στα άκρα ο Μπεργκ, κατέθεσε προσφυγή

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Είσαι έτοιμος να πεις αντίο στον Captain America;

Ο Chris Evans εξακολουθεί να μιλά για το τέλος του χαρακτήρα του.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24