ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κάρτα φιλάθλου και στον Παναθηναϊκό

SUPERLEAGUE / ΚΕΡΚΥΡΑ - ΠΑΟ / (Α) (Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΚΕΡΚΥΡΑ - ΠΑΟ / (Α) (Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός ήρθε σε γραπτή συμφωνία με την πράσινη ΠΑΕ ώστε από τη νέα σεζόν να ισχύσει και στους πράσινους η κάρτα φιλάθλου με τα χρήματα να πηγαίνουν στην ενίσχυση της "μάνας του λόχου".

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός ήρθε σε συμφωνία με την πράσινη ΠΑΕ ώστε από του χρόνου να ισχύσει και στο τριφύλλι, όπως γίνεται εδώ και χρόνια στον Ολυμπιακό, η κάρτα φιλάθλου.

Έτσι κάθε φίλαθλος όταν θα αγοράζει για πρώτη φορά εισιτήριο για να δει αγώνα ποδοσφαίρου θα δίνει και 10 ευρώ που θα πηγαίνουν στον Ερασιτέχνη. Οι δυο πλευρές έχουν έρθει σε γραπτή συμφωνία ενώ δεν αποκλείεται το ίδιο να γίνει και με την ΚΑΕ τις επόμενες μέρες.

Ο Νίκος Πλυτάς ενημέρωσε σχετικά στην Γενική Συνέλευση του ερασιτέχνη την Τετάρτη ενώ σε σχετική ανακοίνωση ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός αναφέρει:

Αναλυτικά η ενημέρωση από την πλευρά του ΑΟ αναφέρει:

" Όπως ενημέρωσε το σώμα των μελών στη χθεσινή Γενική Συνέλευση του Συλλόγου, ο Πρόεδρος του Π.Α.Ο., Νίκος Πλυτάς, ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ήρθε σε γραπτή συμφωνία με την Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός για ίσχυση Κάρτας Παναθηναϊκού Φιλάθλου, από τη σεζόν 2018-2019.

Πιο συγκεκριμένακάθε μοναδικός φίλαθλος που θα αγοράζει εισιτήριο διαρκείας ή απλό εισιτήριο για πρώτη φορά θα συνδράμει στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό με 10,00€! Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικόμέτρο που επιθυμία όλων μας είναι να γίνει δεύτερη φύση στον Παναθηναϊκό Φίλαθλοώστε να αισθάνεταιπως συμμετέχει ενεργά στην ενίσχυση των τμημάτων του Ομίλου, αλλά και στην προσπάθεια της Διοίκησης για την αποπληρωμή του χρέους που στραγγαλίζει καθημερινά το Σύλλογό μας, ένα μέτρο που θα κάνει πραγματικότητα το σύνθημα "εμείς θα σε κρατήσουμε Παναθηναϊκέ".

Περισσότερες λεπτομέρειες τις προσεχείς εβδομάδες!"

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ