ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Καρέλης: "Πήραμε το μάθημα μας"

Καρέλης: "Πήραμε το μάθημα μας"
Καρέλης INTIME SPORTS

Ο Νίκος Καρέλης παραδέχθηκε ότι το... πάθημα με τον Λεβαδειακό έγινε μάθημα. Τι είπε για τον αγώνα με τον Πανιώνιο, την απουσία του Μπεργκ αλλά και την Εθνική ομάδα.

Μετά την ισοπαλία στην πρεμιέρα ο Παναθηναϊκός δεν έχει περιθώριο για άλλη απώλεια την ερχόμενη Κυριακή στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Πανιώνιο. Ο αγώνας έχει ιδιαιτερότητες καθώς θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών, όμως ο Νίκος Καρέλης δήλωσε ότι αυτό δεν το σκέφτονται οι παίκτες του Τριφυλλιού.

Ο μεσοεπιθετικός των Κυπελλούχων ξεκαθάρισε ότι την Κυριακή δεν υπάρχει άλλος αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη, ενώ αναφέρθηκε και στην απουσία του Μάρκους Μπεργκ.

Οι δηλώσεις του Νίκου Καρέλη στη Nova

Για τη νίκη επί της Μίντιλαντ:

''Πιστεύω πως δεν παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο, όμως αυτό που έχει σημασία είναι η νίκη, για να περάσουμε στην επόμενη φάση. Καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη, που αξίζαμε και πλέον κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι''.

Για τον αγώνα με τον Πανιώνιο:

''Όταν τελειώνει ένα παιχνίδι το ξεχνάς κατευθείαν, είτε είναι νίκη, είτε ήττα. Ήδη κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι, που είναι με το Πανιώνιο για το πρωτάθλημα''.

Αν νιώθει μεγαλύτερο βάρος μετά τον τραυματισμό του Μάρκους Μπεργκ:

''Εννοείται, όμως υπάρχουν και άλλα παιδιά στην ομάδα, που μπορούν να βοηθήσουν, όπως έδειξαν. Γενικά, όλα τα παιδιά δουλεύουν για το καλό της ομάδας''.

Για την εικόνα που έχει από τον Πανιώνιο:

''Από ότι είδα, ο Πανιώνιος είναι μια καλή ομάδα, ότι δεν έχουμε οπαδούς, δεν το σκεφτόμαστε καν. Εμείς θα παίξουμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε και από εκεί και πέρα, να πάρουμε τους τρεις βαθμούς''.

Για την ισοπαλία κόντρα στον Λεβαδειακό:

''Ήταν μάθημα και λάθος μας αυτό που κάναμε, όμως θα δουλέψουμε σκληρά για να μη ξαναγίνει αυτό το λάθος και να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς από αυτά τα παιχνίδια''.

Αν μπορεί να προχωρήσει ο Παναθηναϊκός στους ομίλους του Europa League:

''Θα πρέπει να κοιτάζουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, να κοιτάμε να δουλεύουμε σκληρά και να βλέπουμε τον κάθε αντίπαλο στα μάτια, για να μπορέσουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση''.

Για την Εθνική Ελλάδος:

''Εννοείται πως περιμένω την ευκαιρία μου για την Εθνική. Θα προσπαθήσω να δουλέψω όσο πιο σκληρά μπορώ, για να μου δώσουν αυτή την ευκαιρία''.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ