ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Καρέλης: ''Το μηδέν στην άμυνα με Μπριζ''

Καρέλης: ''Το μηδέν στην άμυνα με Μπριζ''
Καρέλης INTIME SPORTS

Για να ελπίζει σε πρόκριση σε βάρος της Μπριζ ο Παναθηναϊκός, θα πρέπει να κρατήσει στην άμυνα το μηδέν. Αυτό υποστήριξε ο επιθετικός του ''τριφυλλιού'', Νίκος Καρέλης, μετά το νικηφόρο (3-1) φιλικό επί του Λεβαδειακού.

Ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να μη δεχτεί γκολ στην έδρα του στο ευρωπαϊκό παιχνίδι με τη Μπριζ, αν θέλει να ελπίζει σε πρόκριση. Αυτή είναι η άποψη που εξέφρασε ο Νίκος Καρέλης έπειτα από το φιλικό της ομάδας του με τον Λεβαδειακό, στη Βοιωτία.

-Ένα σχόλιο για το φιλικό με τον Λεβαδειακό...

''Κάναμε αυτό το φιλικό για να δούμε σε τι ρυθμό είμαστε, παίξαμε πολύ καλά. Στο β' μέρος είχαμε καλύτερη κυκλόφορία της μπάλας. Κάναμε αρκετές ευκαιρίες και σκοράραμε. Πρέπει να κρατάμε όμως πίσω το μηδέν, κάτι που δεν το πετύχαμε. Θα το προσπαθήσουμε στα επόμενα παιχνίδια αυτό. Είναι σημαντικό στην έδρα μας με τη Μπριζ να κρατήσουμε πίσω το μηδέν και είμαι σίγοπυρος ότι θα σκοράρουμε''.

- Κληρωθήκατε με έναν αντίπαλο, τον οποίο αντιμετωπίσατε πριν από 10 μέρες σε φιλικό. Ποια η άποψή σου;

''Είναι καλή ομάδα. Έχει έναν αυτοματισμό μέσα στο γήπεδο, θα μπορούσα να πω. Ξέρει πού βρίσκονται οι παίκτες της ανά πάσα στιγμή, θα προσπαθήσει να παίξει στο δικό της ρυθμό, όπως κάνουμε και εμείς. Αλλά θα είμαστε έτοιμοι για αυτά τα παιχνίδια''.

- Το περσινό παιχνίδι με τη Σταντάρ Λιέγης, μια ομάδα επίσης από το Βέλγιο. Θα είναι ένα μάθημα ώστε να δείτε διαφορετικά αυτά τα παιχνίδια;

''Πέρυσι πήραμε αρκετά μαθήματα, από αρκετά παιχνίδια. Ήταν ένα καλό μάθημα αυτό με τη Σταντάρ. Πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι με τη Μπριζ γιατί παίξαμε μαζί τους και στο φιλικό, ξέρουμε τις αδυναμίες της''.

-Από τους 5 υποψήφιους αντιπάλους, η Μπριζ ήταν ο πιο επιθυμητός;

'' Όποιον και αν είχαμε θα προσπαθούσαμε για το καλύτερο. Το ίδιο θα κάνουμε και τώρα''.

- Βλέπεις μια ωρίμανση στην ομάδα σε σχέση με την περασμένη χρονιά;

''Εννοείται. Κάθε χρόνο θέλουμε να είμαστε και καλύτεροι. Για αυτό δουλεύουμε. Ήρθαν και άλλα παιδιά που ενσωματώθηκαν γρήγορα και θα μας βοηθήσουν πολύ. Ο κορμός είναι σχεδόν ο ίδιος και πιστεύω ότι θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε στο ευρωπαϊκό παιχνίδι''.

-Εσύ συνεχίζεις να σκοράρεις. Πώς αισθάνεσαι;

''Η δουλειά μου είναι να προσπαθήσω να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ''.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ