ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Καρέλης: "Θέλουμε ένα νικηφόρο σερί"

Καρέλης: "Θέλουμε ένα νικηφόρο σερί"
INTIME SPORTS

Ο Νίκος Καρέλης υποστήριξε πως η νίκη επί της Ξάνθης θα βοηθήσει τους πράσινους ενόψει των πλέι οφ και θα τονώσει και πάλι την ψυχολογία τους.

Ο Νίκος Καρέλης ανακηρύχθηκε σε MVP του αγώνα με την Ξάνθη και μετά το τέλος της αναμέτρησης παρέλαβε το βραβείο του και μίλησε στην κάμερα της "NOVA" τονίζοντας πως η νίκη τονώνει την ψυχολογία των παικτών του Παναθηναϊκού ενόψει της συνέχειας, ενώ ξεκαθάρισε πως οι «πράσινοι» πρέπει να κοιτάξουν άμεσα τον επόμενο αγώνα και να διεκδικήσουν τρεις ακόμη βαθμούς.

«Στα προηγούμενα ματς δεν πήραμε τα αποτελέσματα που θέλαμε, σήμερα τα καταφέραμε. Προσπαθήσαμε για το καλύτερο και στο δεύτερο ημίχρονο τελειώσαμε το ματς όπως έπρεπε».

Για τη διαφορά εικόνας στα δυο ημίχρονα και την προσαρμογή στο νέο σύστημα:
«Ήταν λογική η αλλαγή του συστήματος να φέρει νευρικότητα. Τελικά όμως ήμασταν συγκεντρωμένοι. Δεν απειληθήκαμε τόσο πολύ στο πρώτο ημίχρονο. Κάναμε δυο λάθη αλλά δεν απειληθήκαμε ουσιαστικά. Στο δεύτερο μέρος προσπαθήσαμε περισσότερο, παίξαμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε και πήραμε τους τρεις βαθμούς».

Για τη σημασία της νίκης:
«Τη χρειαζόμασταν. Μας δίνει καλή ψυχολογία για τη συνέχεια και για το επόμενο ματς».

Για το σύστημα του Παναθηναϊκού:
«Οι οδηγίες μας ήταν να κλείσουμε χώρους στο κέντρο. Πιστεύω τα καταφέραμε και έτσι στην κόντρα επίθεση τελειώσαμε το ματς».

Για τους σκάουτερ που τον παρακολουθούν:
«Εμένα με απασχολεί μόνο να παίζω όσο καλύτερα μπορώ για την ομάδα μου και να τη βοηθάω όσο περισσότερο γίνεται».

Για το μέλλον του:
«Όλοι θέλουμε το καλύτερο για το μέλλον μας αλλά αυτό θα έρθει μέσα από σκληρή δουλειά».

Για τον Μπεργκ και αν έχει μάθει από αυτόν:
«Ξέρει πολύ καλά που βρίσκεται στο γήπεδο ο Μπεργκ. Κοιτάζω και μαθαίνω από όλους τους έμπειρους συμπαίκτες μου όπως ο Μπεργκ και ο Πέτριτς».

Για την ψυχολογία των «πράσινων»:
«Βοήθησε πολύ αυτή η νίκη αλλά δεν πρέπει να μείνουμε στο αποψινό ματς. Κοιτάζουμε τον επόμενο αγώνα όπου θέλουμε τους τρεις βαθμούς».

Ζέκα: "Έναυσμα για να συνεχίσουμε καλύτερα"

Από την πλευρά του ο Κάρλος Ζέκα στάθηκε στην ψυχολογία των πράσινων που θα ανέβει ενόψει των πλέι οφ μετά από αυτή τη νίκη.

Για το τι άλλαξε στο δεύτερο μέρος:
«Δεν ξεκινήσαμε όπως θα θέλαμε και έπειτα από τα αρνητικά αποτελέσματα που είχαμε ήμασταν προβληματισμένοι. Στο δεύτερο μέρος τα πράγματα άλλαξαν, δεν ήμασταν νευρικοί και αυτό έφερε τη νίκη, ένα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα».

Για το αν βοηθάει ψυχολογικά η νίκη επί της Ξάνθης:
«Ερχόμασταν από αρνητικά αποτελέσματα έτσι η νίκη που πετύχαμε μας δίνει το έναυσμα για να συνεχίσουμε καλύτερα τόσο στα εναπομείναντα ματς Πρωταθλήματος όσο και στα πλέι οφ».

Για την επιστροφή του κόσμου στις εξέδρες:
«Ποτέ δεν είναι καλό να παίζεις χωρίς φιλάθλους, οι οποίοι μας βοηθούν και μας ωθούν στη νίκη. Σήμερα ήταν πολύ σημαντικό που τους είχαμε δίπλα μας και είμαστε χαρούμενοι για τη στήριξή τους».

Για το αν… προβάρει τον Εθνικό ύμνο (σ.σ. με αφορμή τις σκέψεις για ελληνοποίησή του):
«Ακόμη δεν το έχω προχωρήσει γιατί δεν έχω κάνει ακόμη τα χαρτιά μου, όμως είναι κάτι που θα το συζητήσω με τους ανθρώπους του συλλόγου».

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ