ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Καρέλης: "Να βρίσκουμε την αντίπαλη άμυνα ανοργάνωτη"

Καρέλης: "Να βρίσκουμε την αντίπαλη άμυνα ανοργάνωτη"
INTIME SPORTS

Ο Νίκος Καρέλης μίλησε για τα θέλω του Αντρέα Στραματσόνι σε αυτές τις πρώτες του μέρες στον Παναθηναϊκό και το γκολ που πέτυχε κόντρα στην Βέροια.

Ο Νίκος Καρέλης κέρασε τους συμπαίκτες του την ημέρα της εορταστικής του εορτής με γκολ και τρεις βαθμούς για την ομάδα του δίνοντας παράλληλα και τη νίκη στον Παναθηναϊκό.

Μετά το τέλος του αγώνα ο διεθνής φορ μίλησε στην κάμερα της "NOVA" για το γκολ που σημείωσε ενώ αναφέρθηκε στα θέλω του Αντρέα Στραματσόνι.

Ο Καρέλης ερωτήθηκε και για την απουσία του Μπεργκ από το ματς με την Βέροια αλλά και το γεγονός ότι το τριφύλλι εκτός έδρας μέχρι στιγμής έχει σκοράρει μόνο στο δεύτερο ημίχρονο.

Χαρακτηριστικά είπε:

"Συνήθως εγώ δίνω τα γλυκά, τώρα έδωσα ένα δώρο στην ομάδα μου".

Πως σου φάνηκε πρώτη φορά χωρίς τον Μπεργκ δίπλα σου;
"Δεν είναι η πρώτη φορά που παίζω μόνος μου μπροστά. Έχω παίξει και άλλες φορές. Σήμερα απλά είχαμε διαφορετικές οδηγίες και για να κάνουμε αυτά που μας είπε ο προπονητής μας πέρασε ένα 20λεπτο που δεν μας είχε βγει τίποτα. Εν συνεχεία βρήκαμε τους χώρους, καλύψαμε και τους παίκτες της Βέροιας, φτιάξαμε και φάσεις για ένα γκολ. Είμαστε χαρούμενοι που πήραμε τους τρεις βαθμούς απόψε και συνεχίζουμε".

Τι διαφορετικό θέλει ο νέος σας προπονητής σε σχέση με τον κ. Αναστασίου;
"Θέλει να παίζουμε από πίσω άμεσα στους επιθετικούς, να φεύγουμε γρήγορα στην αντεπίθεση και να βρίσκουμε την αντίπαλη άμυνα ανοργάνωτη. Να κλείσουμε τους χώρους στο κέντρο και να το εκμεταλλευτούμε φεύγοντας γρήγορα στην επίθεση".

Δηλαδή να περιμένουμε πολλές νίκες με 1-0;
"Ευελπιστώ αλλά το θέμα είναι να παίρνεις τους τρεις βαθμούς".

Σου έλειψε ο Μπεργκ;
"Είχα άλλους που με βοήθησαν. Εννοείτε πως θα ήθελα και τον Μπεργκ δίπλα μου, αλλά ευελπιστώ να επιστρέψει σύντομα κοντά μας".

Φέτος φαίνεται σαν να πασάρει περισσότερο σε σένα;
"Κάποιες φορές ναι γιατί εγώ προσπαθώ να φύγω στον χώρο και ο Μπεργκ είναι καλός τεχνικής ώστε να μου δώσει πάσες για να το εκμεταλλευθούμε και να βάλουμε γκολ. Συνήθως παίζουμε με διαφορετικό σύστημα θα έλεγα. Για αυτό δεν είδατε τόσο πολύ συνεργασία με τον επιθετικό τον Πέτριτς ή τον Αμπέντ".

Όπως πήγαινε το παιχνίδι πίστεψες κάποια στιγμή ότι θα τελειώσει ισόπαλο ή θεωρούσες ότι θα μπει ένα γκολ;
"Πίστευα περισσότερο ότι είναι ο αγώνας του ενός γκολ και περίμενα μια φάση για να γίνει το γκολ και είμαι πολύ χαρούμενος που το πέτυχα εγώ".

Έχετε επενδύσει στις στημένες φάσεις, από την οποία προήλθε και το γκολ σου;
"Προσπαθούμε να περάσουμε όλα τα θέματα του αγώνα σε σύντομο χρονικό διάστημα και να τα διαφοροποιήσουμε. Αυτό έγινε και απόψε και δεν πήγαμε στα πρώτα λεπτά όπως έπρεπε".

Η προσπάθεια του Παναθηναϊκού τη φετινή σεζόν μοιάζει "με τρενάκι του τρόμου", πάνω κάτω, δηλαδή με αρκετές διακυμάνσεις;
"Παίζει σημαντικό ρόλο η ψυχολογία. Ο αποκλεισμός από την Γκαμπάλα έπαιξε αρκετά σημαντικό ρόλο, ήταν δύσκολο και εν συνεχεία χάσαμε κάποιους βαθμούς και εκεί παίζει σημαντικό ρόλο. Προσπαθούμε να το αλλάξουμε αυτό και κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά".

Στα δεύτερα ημίχρονα ο Παναθηναϊκός πάντα παίζει καλύτερα, ιδίως εκτός έδρας;
"Πιστεύω είναι καθαρά σύμπτωση. Εμείς από την αρχή μπαίνουμε στο ματς για να εκδηλώσουμε τις επιθέσεις μας. Το πάθος είναι αυτό που βγαίνει στο δεύτερο μέρος και έρχονται οι ευκαιρίες και τα γκολ".

Όλα σας τα γκολ εκτός έδρας είναι στο δεύτερο μέρος;
"Είναι παράδοξο αυτό αλλά είναι σημαντικό να παίρνεις τους τρεις βαθμούς. Εμείς προσπαθούμε να μπαίνουμε από την αρχή δυνατά, να δουλεύουμε περισσότερο και πιστεύω ότι έχουμε τη δυνατότητα να βάλουμε περισσότερα γκολ".

Υπάρχουν αρκετές φήμες για ενδιαφέρον άλλων ομάδων, εσύ αν και σε μικρή ηλικία θες να κυνηγήσεις ξανά το όνειρο του εξωτερικού;
"Αυτή τη στιγμή είμαι στον Παναθηναϊκό και παλεύω για το καλύτερο. Αν έρθει κάτι καλό να το σκεφτώ και να πάρω την καλύτερη απόφαση".

Στις δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ ο Έλληνας στραίκερ υποστήριξε:

"Έτσι είναι χρειαζόμαστε και πάθος και θυμό ώστε να πάρουμε τους βαθμούς και συνεχίζουμε. Ήταν ένα παιχνίδι το οποίο κρίθηκε στο γκολ, όποιος το έβαζε πρώτος θα κέρδιζε το ματς. Είμαι χαρούμενος που το βάλαμε εμείς και πήραμε τη νίκη. Ήμουν σίγουρος ότι θα κερδίζαμε".

Είναι στόχος σας και το Κύπελλο πλέον;
" Παναθηναϊκός ήμαστε και φυσικά θέλουμε να πάρουμε και το Κύπελλο".

Τελάντερ: "Ήμασταν θυμωμένοι και αυτό μας βοήθησε"

Από την πλευρά του ο Ράσμους Τελάντερ μετά το τέλος του αγώνα μιλώντας στην κάμερα του ΣΚΑΪ υποστήριξε ότι η πίστη που έδειξαν οι πράσινοι και κυνήγησαν μέχρι τέλους το ματς τους έδωσε τη νίκη, όπως επίσης και ο θυμός που έβγαλαν στη διάρκεια του αγώνα:

"Θεωρώ ότι συνεχίσαμε να πιστεύουμε σε όλο το ματς και μαχόμασταν μέχρι το τέλος και μέχρι να έρθει η στιγμή που θα σε κάνει να φτάσεις στο γκολ.

Το σημαντικό είναι να παίζουμε καλά, ήμασταν όντως θυμωμένοι και αυτό μας βοήθησε ώστε να πάρουμε τη νίκη.

Είναι σημαντικό να παραμείνουμε κοντά σαν ομάδα. Πρέπει να είμαστε μια οικογένεια, να είμαστε μια ομάδα και να μείνουμε ενωμένοι".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ