ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Καρέλης: "Όλοι μας δείξαμε κακό πρόσωπο"

Καρέλης: "Όλοι μας δείξαμε κακό πρόσωπο"
INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός "πέταξε" μια ακόμη ευκαιρία για να μειώσει την διαφορά από την κορυφή και ο Νίκος Καρέλης τόνισε ότι αποτελέσματα όπως το σημερινό κρατάνε πίσω τους πράσινους.

Ήταν μαζί με τον Λουκ Στιλ ο μοναδικός διασωθείς της ομάδας του καθώς τα δυο γκολ που πέτυχε έδωσαν κάποιες ελπίδες στους πράσινους στην διάρκεια της αναμέτρησης. Ο λόγος για τον Νίκο Καρέλη ο οποίος μετά το τέλος του ματς με την Ξάνθη στις δηλώσεις του υποστήριξε πως οι πράσινοι έδειξαν ένα πολύ κακό πρόσωπο και η ήττα ήρθε δίκαια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Έλληνας φορ:
«Δείξαμε ένα πολύ κακό πρόσωπο. Δεχθήκαμε δυο γκολ μέχρι το 16’, προσπαθήσαμε να ισοφαρίσουμε. Δεν μπορούσαμε να πιέσουμε καλά, αφήσαμε χώρους που εκμεταλλεύθηκε η Ξάνθη. Ήταν κακή μέρα για όλους μας».

Για το σύστημα και την απουσία του Μπεργκ:
«Είναι πολύ σημαντικός για εμάς. Δεν ξέρω πως θα παίζαμε αν ήταν διαθέσιμος. Όλοι δείξαμε το κακό μας πρόσωπο και μας στοίχισε γιατί ήταν ευκαιρία να πλησιάσουμε στην κορυφή».

Για τις πολλές χαμένες ευκαιρίες έπειτα από αποτυχία αντιπάλου:
«Ξεκινάμε να φτάσουμε στο κάτι παραπάνω αλλά κάτι μας τραβάει πίσω. Δεν ξέρω τι είναι αυτό. Προσπαθούμε όλοι αλλά αποτελέσματα όπως το σημερινό μας κρατάνε πίσω. Δεν ξεχνάμε όμως τους στόχους μας και πάντα κοιτάζουμε το επόμενο ματς. Τώρα βάζουμε στόχο να πάρουμε τους τρεις βαθμούς απέναντι στην Κέρκυρα».

Για τις εμφανίσεις του:
«Συνέχεια στις προπονήσεις δουλεύουμε στα τελειώματα. Αρκετά πράγματα πρέπει να βελτιώσω. Θέλω να γίνω καλύτερος μέσα από τον Παναθηναϊκό».

Για το αν είναι όπλο η Λεωφόρος:
«Σίγουρα είναι αλλιώς να παίζεις στην έδρα σου. Παίζουμε καλύτερα και θα μας βοηθήσει αρκετά στο δεύτερο γύρο».

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ