ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Καρέλης: "Δεν άκουσα τίποτα"

Καρέλης: "Δεν άκουσα τίποτα"
INTIME SPORTS

Διαβάστε πως αντέδρασε ο Νίκος Καρέλης στα mind games του Μπρούζες πριν την εκτέλεση του πέναλτι και τι δήλωσε ενόψει του επαναληπτικού με την Κλαμπ Μπριζ στο Βέλγιο.

"Η αλήθεια είναι ότι δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι. Δεν ήμασταν αποφασιστικοί, έπρεπε να τελειώσουμε καλύτερα τις φάσεις και να έχουμε πιο σωστή αμυντική συμπεριφορά.

Πήραμε πάντως μια σημαντική νίκη ενόψει του επαναληπτικού στο Βέλγιο" , τόνισε αρχικά ο σκόρερ της νίκης των "πρασίνων", ο οποίος αποκάλυψε τι είπε ο ίδιος και οι συμπαίκτες του στον Μπεργκ, στο χαμένο πέναλτι του Σουηδού:

"Είπαμε στον Μπεργκ ότι συνεχίζουμε και δεν πειράζει. Τα πέναλτι χάνονται συνέχεια. Ούτως ή άλλως ο Μάρκους είναι επαγγελματίας και ξέρει να φτιάχνει την ψυχολογία του μόνος του. Όλοι προσπαθήσαμε, όλα τα παιδιά και συνεχίζουμε".

Ο Νίκος Καρέλης δεν ασχολήθηκε με όσα του είπε ο γκολκίπερ της Μπριζ πριν την εκτέλεση του πέναλτι:

"Δεν άκουσα τίποτα, δεν με ενδιέφερε. Κοιτούσα μόνο την μπάλα και πως θα σκοράρω".

Όσο για το τι πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός στον επαναληπτικό;

"Να ξεκινήσουμε το ματς όπως στο δεύτερο ημίχρονο σήμερα. Δυναμικά, με απόλυτη συγκέντρωση από την αρχή, Θα είναι πολύ σημαντικό να μην δεχτούμε γκολ και να προσπαθήσουμε να ψάξουμε ένα τέρμα", τόνισε χαρακτηριστικά ο επιθετικός του Παναθηναϊκού, ο οποίος ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του με συγχαρητήρια και αφιερώσεις:

"Φανταστικός ο κόσμος, μας βοήθησε και θέλω να τους πω συγχαρητήρια. Αφιερώνω τη νίκη στην οικογένεια μου και την κοπέλα μου".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ