ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κανένα θέμα με Ίβερσεν και Παναθηναϊκό

Κανένα θέμα με Ίβερσεν και Παναθηναϊκό

Οι Νορβηγοί... ανακάλυψαν ότι ο παλαίμαχος διεθνής άσος Στέφαν Ίβερσεν θα ενταχθεί στο τεχνικό τιμ του τριφυλλιού αλλά από τον Παναθηναϊκό διέψευσαν κατηγορηματικά το συγκεκριμένο σενάριο.

Σε χαλασμένο τηλέφωνο οφείλεται όπως όλα δείχνουν η είδηση που έβγαλαν οι Νορβηγοί δημοσιογράφοι πως ο Στέφαν Ίβερσεν θα ενταχθεί στο προπονητικό τιμ των πράσινων. Το κανάλι «TV2» ήταν αυτό που έβγαλε την σχετική είδηση η οποία έγινε αναπαραγωγή έγινε μέσω του twitter και τόνιζε ότι ο 39χρονος Σκανδιναβός, με σπουδαία καριέρα σε Ρόζενμποργκ, Τότεναμ και Εθνική Νορβηγίας καταλήγει αυτό το καλοκαίρι στο ελληνικό ποδόσφαιρο και το τριφύλλι. Αφήνοντας να εννοηθεί πως θα έπαιρνε ένα πόστο στο τεχνικό τιμ των πράσινων ή στις ακαδημίες. Σενάριο όμως που διαψεύσθηκε κατηγορηματικά και άμεσα από τους ανθρώπους της πράσινης ΠΑΕ.

Στην Ρέιντζερς ο Γούιλσον

Εν τω μεταξύ στην διάρκεια της Τρίτης (23/6) η Ρέιντζερς ανακοίνωσε την απόκτηση του Ντάνι Γουίλσον από την Χαρτς. Ενός στόπερ που απασχόλησε τους πράσινους και τον οποίο τσέκαραν από το τριφύλλι έχοντας τον αρχικά στην λίστα τους. Η συγκεκριμένη υπόθεση δεν προχώρησε και ο Γούιλσον φόρεσε την μπλε φανέλα της Ρέιντζερς.

Κανένα θέμα με Ίβερσεν και Παναθηναϊκό
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ