ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κάνει ό,τι μπορεί για να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό ο Σισέ

Κάνει ό,τι μπορεί για να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό ο Σισέ

Ο Τζιμπρίλ Σισέ με νέο ποστάρισμα του στο instagram έδειξε για ακόμη μια φορά την επιθυμία του να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό καλώντας τον... κόσμο να τον βοηθήσει.

O Τζιμπρίλ Σισέ το έχει πάρει απόφαση ότι θέλει να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους και να κλείσει την καριέρα του στην ομάδα που αγάπησε και αγαπήθηκε όσο λίγοι και αυτός είναι ο Παναθηναϊκός. Και για αυτό κάνει ότι μπορεί ρίχνοντας ο ίδιος συνεχώς γέφυρες για να επιστρέψει στο τριφύλλι.

Είτε μέσω ανθρώπων που έχουν μιλήσει ήδη στον Γιάννη Αλαφούζο για αυτή την προοπτική, είτε μέσω του Ζιλμπέρτο τον οποίο φυσικά και γνωρίζει καθώς οι δυο τους συνυπήρξαν συμπαίκτες είτε μέσω της πίεσης που μπορεί να ασκήσει ο ίδιος μέσο του κόσμου του Παναθηναϊκού.

Πως αλλιώς να εκλάβει κανείς και το νέο ποστάρισμα του Γάλλου στραίκερ στο instagram με τον Σισέ να ανεβάζει μια φωτογραφία από πανηγυρισμό σε ματς με τον Ολυμπιακό και να τη συνοδεύει με τα χασταγκς "σπίτι", "ΠΑΟ", "θύρα 13", "Παναθηναϊκός", "ας το κάνουμε να συμβεί".

Ιδίως το "ας το κάνουμε να συμβεί" δείχνει ότι ο ίδιος θέλει να εκμεταλλευτεί την αγάπη και την πίεση του κόσμου ώστε να αλλάξουν άποψη κάποιοι άνθρωποι μέσα στο τριφύλλι και ο Γάλλος να επιστρέψει στους πράσινους.

Τα δεδομένα για τον Σισέ και τα ραντεβού στην Αθήνα

Ας δούμε όμως τι ισχύει στην περίπτωση του Τζιμπρίλ Σισέ καταγράφοντας κάποια δεδομένα και παραθέτοντας το ρεπορτάζ που υπάρχει έως τώρα.

Αρχικά ο ίδιος ο Γάλλος παρότι σταμάτησε το ποδόσφαιρο πριν ένα χρόνο λόγω ενός τραυματισμού θεωρεί πως αυτός είναι πλέον παρελθόν και πως θα μπορούσε να παίξει ξανά. Για αυτό εδώ και κάποιους μήνες προπονείται μόνος του και μάλιστα στο διαδίκτυο υπάρχουν αρκετά βίντεο από τις ατομικές του προπονήσεις.

Ο 35χρονος στραίκερ θα ήθελε να κλείσει την καριέρα του στην ομάδα που έχει αγαπήσει και για την οποία έχει χαράξει τατουάζ στο σώμα του. Οπότε ξεκίνησε να δουλεύει αυτό το ενδεχόμενο. Τόσο μέσω κάποιων ανθρώπων που μίλησαν στον Γιάννη Αλαφούζο για τη συγκεκριμένη προοπτική ενώ οι πληροφορίες του Sport24.gr αναφέρουν ότι το προηγούμενο διάστημα μίλησε και με τον ίδιο τον Ζιλμπέρτο Σίλβα. Οι δυο τους εξάλλου ήταν συμπαίκτες στον Παναθηναϊκό και κατέκτησαν το νταμπλ.

Ο Σισέ όπως είναι ήδη γνωστό στην διάρκεια της εβδομάδας βρέθηκε στην Αθήνα για κάτι περισσότερο από μιάμιση μέρα προκειμένου να δει κάποιους Έλληνες φίλους του. Οι πληροφορίες του Sport24.gr αναφέρουν πως ο Γάλλος στραίκερ που έμεινε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας συναντήθηκε και με τον πρώην πρόεδρο του Παναθηναϊκού Νικόλα Πατέρα με τον οποίο άλλωστε έχει εξαιρετική σχέση. Δεν αποκλείεται και σε αυτή τη συνάντηση ο Γάλλος να εξέφρασε την επιθυμία του για επιστροφή γνωρίζοντας φυσικά ότι ο Πατέρας μπορεί να επηρεάσει κάποιες καταστάσεις.

Θα τον ήθελε ο Αλαφούζος

Ο πρόεδρος της πράσινης ΠΑΕ δεν ήταν αρνητικός στο άκουσμα της είδησης της επιστροφής του Σισέ στον Παναθηναϊκό ιδίως γνωρίζοντας το γκελ που μπορεί να κάνει ο Γάλλος στον κόσμο του τριφυλλιού. Πόσο μάλλον όταν είδε τι συνέβη με τον Λέτο και την επιστροφή του τον Ιανουάριο στο τριφύλλι.

Μάλιστα η περίπτωση του Γάλλου άσου δεν είχε πολλές διαφορές με τον Αργεντινό ο οποίος για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα ήταν άπραγος αλλά όταν ήρθε να παίξει στην Super League έδειξε ότι ακόμα και στην κατάσταση που ήταν μπορούσε να κάνει τη διαφορά.

Ο Γιάννης Αλαφούζος μάλιστα θέλησε να μάθει περισσότερα πράγματα για το κατά πόσο μπορεί να πραγματοποιηθεί αυτή η επιστροφή και να ζυγίσει τα δεδομένα ώστε να τα μεταφέρει στον Στραματσόνι.

Αρνητικός ο Ιταλός τεχνικός

Έτσι και έγινε με τον Αλαφούζο να μεταφέρει τη συγκεκριμένη προοπτική στον Ιταλό τεχνικό ο οποίος αρχικά το σκέφτηκε και προφανώς ζύγισε και αυτός από την πλευρά του τα δεδομένα αλλά στις μετέπειτα επαφές που είχε με τον πρόεδρο της πράσινης ΠΑΕ ήταν αρνητικός. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια πως δεν μπορεί να αλλάξει στην διάρκεια ιδίως αν δει ότι του λείπει ένας ακόμη στράικερ ή αν αλλάξει ο μεταγραφικός σχεδιασμός. Σε πρώτη φάση όμως ο Στραματσόνι έχει πει "όχι" στην επιστροφή του Σισέ στον Παναθηναϊκό.

PHOTO CREDITS: ACTION IMAGES

#home #pao #gate13 @ptsironis13 @fcpanathinaikos #letsmakeithappen

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Djibril Cisse (@djibrilcisse1981) στις

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ