ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Καμπέσας: "Σκληρή δουλειά και πρόκριση"

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ / ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΝΕΕΣ ΦΑΝΕΛΕΣ (EUROKINISSI SPORTS / ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ)
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ / ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΝΕΕΣ ΦΑΝΕΛΕΣ (EUROKINISSI SPORTS / ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI SPORTS

Όλοι οι παίκτες του Παναθηναϊκού έδωσαν το παρών στην παρουσίαση της νέας εμφάνισης και μίλησαν για τους στόχους της ερχόμενης σεζόν και τα ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Τις καλύτερες εντυπώσεις άφησαν στους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού οι νέες τους εμφανίσεις. Αυτό τουλάχιστον είπαν όλοι αμέσως μετά το τέλος της εκδήλωσης. Ο πρώτος που μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου ήταν ο Καμπέσας.

Αρχικά, μιλώντας για τις πρώτες του ημέρες στο σύλλογο είπε: "Είμαι χαρούμενος. Ευχαριστώ τον σύλλογο και την οικογένειά μου για την ευκαιρία που έχω μπροστά μου. Κι εύχομαι αυτή τη χρονιά να κατακτήσω όσους περισσότερους τίτλους μπορώ με την ομάδα". Ο 20χρονος εξτρέμ από το Εκουαδόρ είπε επίσης...

Για το τι προσδοκά από την ομάδα: "Η ιδέα είναι να δουλέψουμε σκληρά με τους συμπαίκτες μου και να κατακτήσουμε σημαντικά πράγματα. Εχψουμε μπροστά μας τα παιχνίδια για τους ομίλους του Europa League και θέλουμε να προκριθούμε".

Για τις διαφορές της Ιταλίας με την Ελλάδα στην προπόνηση: "Δεν το έχω ξεκαθαρίσει αυτό ακόμα, γιατί είμαι μικρό χρονικό διάστημα εδώ, αλλά και η Ελλάδα και η Ιταλία έχουν δύο πολύ καλά πρωταθλήματα και θέλω να συνεχίσω την καλή δουλειά".

Για τις νέες φανέλες: "Είναι θεαματικές. Το είπα και στους συμπαίκτες μου και στους ανθρώπους της ομάδας κι ελπίζω να καταφέρουμε με αυτές, πολλά σημαντικά πράγματα".

Από την πλευρά του ο Κάρλος Ζέκα τόνισε αρχικά για τις νέες εμφανίσεις: "Είναι πολύ ωραίες οι νέες φανέλες μας. Μας αρέσουν πολύ και θέλουμε να κάνουμε κάτι καλό με αυτές για την ομάδα". Σε ερώτηση για το εάν πιστεύει ότι θα φέρουν τύχη στην ομάδα είπε: "Μακάρι, θέλουμε πολύ να φέρουν τύχη. Αλλά δεν είναι μόνο η τύχη, αλλά και η σκληρή δουλειά μέσα στο γήπεδο".

Τέλος, για τα ματς του Europa League, είπε: "Εμάς δεν μας νοιάζει ποιος θα είναι ο αντίπαλος. Με όποιον και να παίξουμε πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να περάσουμε".

Στα κεντρικά πρόσωπα της παρουσίασης ήταν και ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος ο οποίος παρουσίασε τις εμφανίσεις τερματοφυλάκων. "Είναι πολύ ωραίες. Κι ελπίζω να τα πάμε καλά με αυτές. Κι εύχομαι να έχουν υγεία όλα τα παιδιά" είπε αρχικά ο πορτέρε του τριφυλλιού. Στη συνέχεια σε ερώτηση για το τι περιμένει στη φετινή σεζόν είπε: "Περιμένω ο κάθε παίκτης να δώσει τον καλύτερό του εαυτό. Και σαν μια οικογένεια να βοηθήσει ο ένας τον άλλο μέσα στο γήπεδο. Κι όλα τα άλλα θα τα δούμε στον αγωνιστικό χώρο".

Για γεγονός το ότι έφυγαν πολλοί παίκτες δήλωσε: "Η απουσία του Μπεργκ είναι πολύ σημαντική. Έβαλε πολλά γκολ και βοήθησε πολύ την ομάδα. Αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Παίκτες έρχονται και φεύγουν. Του εύχομαι τα καλύτερα. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Είμαστε μία νέα ομάδα. Αλλά πρέπει να δουλεύουμε με πίστη ότι όλα θα πάνε καλά".

Τέλος, ο Λουτσιάνο μιλώντας για τις νέες εμφανίσεις, αλλά και για το γεγονός ότι ζήτησε το Νο "18" είπε: "Οι φανέλες είναι πολύ όμορφες. Πραγματικά όμορφες. Σε ότι αφορά το “18” είναι η ημερομηνία γέννησής μου και πάντα έπαιζα με αυτό".

Για το αν είναι έτοιμος να αγωνιστεί επισήμανε: "Δεν έχω κάνει προετοιμασία με την Κορίνθιανς. Εχω κάνει κάποιες προπονήσεις μόνος μου, αλλά είμαι έτοιμος να παίξω όποτε μου ζητηθεί".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ