ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Καμπέσας: "Να κάνουμε την αυτοκριτική μας"

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΞΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΞΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μπράιαν Καμπέσας επεσήμανε την κακή κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Παναθηναϊκός και στάθηκε στην ανάγκη να κάνουν οι πράσινοι μία νέα αρχή.

Απογοητευμένος από την ήττα κόντρα στον Πανιώνιο εμφανίστηκε ο Μπράιαν Καμπέσας. Ο μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού στάθηκε στην ανάγκη οι πράσινοι να κάνουν μία νέα αρχή για να έρθουν καλύτερα αποτελέσματα.

Παράλληλα, τόνισε ότι πρέπει όλοι οι πράσινοι να κάνουν την αυτοκριτική τους για να μπορέσουν να γυρίσουν σελίδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του 20χρονου μεσοεπιθετικού από το Εκουαδόρ στην κάμερα της Nova:

Για το τι έφταιξε: "Είμαι στεναχωρημένος για την αποψινή μας ήττα. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να γυρίσουμε σελίδα, κάνουμε την αυτοκριτική μας και πώς να βελτιωθούμε εν όψει του επόμενου αγώνα".

Για το αν επηρεάζει η περιρρέουσα ατμόσφαιρα το αγωνιστικό κομμάτι: "Δεν νομίζω το ερώτημά σας ότι σχετίζεται με το ματς. Εμείς όταν μπαίνουμε στον αγωνιστικό χώρο για να παίξουμε, πρέπει να τα ξεχνάμε όλα και να δίνουμε το 100% των δυνατοτήτων μας. Να κάνουμε, όπως είπα και πριν την αυτοκριτική μας, αλλά ο στόχος μας είναι να βελτιωθούμε για τον επόμενο αγώνα και να διεκδικήσουμε τους τρεις βαθμούς".

Για το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί: "Όπως όλοι γνωρίζουμε, περνάμε κάποιες δύσκολες στιγμές σε όλα τα επίπεδα, τόσο αγωνιστικά, όσο και εξωαγωνιστικά. Ο στόχος μας όμως παραμένει να θέλουμε να δώσουμε το 100%. Όσον αφορά τον επόμενο αγώνα, εί δυνατόν, να δώσουμε και το 200% με σκοπό να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα".

Για το τι μπορεί να φταίει: "Έχουμε σημαντικούς παίχτες, οι οποίοι είναι τραυματίες. Όμως ο σύλλογός μας διαθέτει 25-30 ποδοσφαιριστές. Άρα πρέπει όλοι μαζί με ό,τι υπάρχει να δώσουμε το μάξιμουμ. Από εκεί και πέρα βρισκόμαστε σε μια κακή περίοδο, από την οποία πρέπει αδιαμφισβήτητα να ξεφύγουμε".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ