ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Καμπέσας ή Γκαρσία για μία θέση

Καμπέσας ή Γκαρσία για μία θέση

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης θέλει να έχει σύντομα στη διάθεση του τον αναπληρωματικό αριστερό εξτρέμ και θα κάνει την επιλογή του ανάμεσα σε Μπράιαν Καμπέσας και Ματέο Γκαρσία.

Να τελειώνει το συντομότερο δυνατό με τον αναπληρωματικό αριστερό εξτρέμ θέλει ο Μαρίνος Ουζουνίδης, μετά την θετική κατάληξη στην υπόθεση του Λουτσιάνο. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού επιθυμεί να έχει άλλον έναν μεσοεπιθετικό στη διάθεση του, εν όψει του γ’ προκριματικού γύρου του Europa League και δεν πρόκειται να περιμένει πολύ.

Αυτό σημαίνει πως θα επιδιώξει να συμφωνήσει με έναν από τους Καμπέσας ή Ματέο Γκαρσία μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Διότι και οι δύο αποκλείεται να ενταχθούν στο ρόστερ του Παναθηναϊκού, μιας και ο Ουζουνίδης ψάχνει κάτι πιο ποιοτικό για τον παίκτη που θα πάρει τη θέση του Εμποκού.

Ήδη, η διαπραγμάτευση με τον Καμπέσας έχει καθυστερήσει αρκετά. Αρχικά, η Αταλάντα είχε συμφωνήσει και ο 20χρονος εξτρέμ ήταν διστακτικός και έπειτα, ο Καμπέσας αναθεώρησε, αλλά η ομάδα του Μπέργκαμο προτιμά να τον δανείσει στην Ιταλία. Ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να ασχοληθεί πολύ ακόμα και αν την Πέμπτη (13/7) δεν υπάρξει απάντηση, τότε μάλλον θα εγκαταλείψει.

Ο Ματέο Γκαρσία αποτελεί πιο σύνθετη περίπτωση. Ο 21χρονος Αργεντινός προέρχεται από γεμάτη σεζόν με τη Λας Πάλμας και έχει δεχτεί κρούσεις για να μείνει στην Ισπανία. Ο ίδιος φέρεται να προτιμά να αγωνιστεί σε πρωταγωνιστικό επίπεδο και σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, πράγματα που του παρέχει ο Παναθηναϊκός. Όμως, εάν δεν υπάρχει εξέλιξη άμεσα, τότε ο Ουζουνίδης θα στραφεί αλλού.

Φυσικά, η λίστα του προπονητή του Παναθηναϊκού περιέχει και άλλες επιλογές. Ο κοινός παρανομαστής είναι ότι πρόκειται για νεαρούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι μπορούν να αποκτηθούν ως δανεικοί. Σε κάθε περίπτωση, το ζήτημα αναμένεται να ξεκαθαρίσει έως το τέλος της εβδομάδας.

Photo credits: AP Images, udlaspalmas

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ