ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Καμπέσας: "Εξαιρετική εμπειρία στην Ελλάδα"

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΞΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΞΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μπράιαν Καμπέσας μίλησε σε ιστοσελίδα του Εκουαδόρ και αναφέρθηκε στην παρουσία του στον Παναθηναϊκό και στον λόγο που δεν ολοκλήρωσε τον δανεισμό του.

Ο Μπράιαν Καμπέσας άρχισε εντυπωσιακά στον Παναθηναϊκό, με καλές εμφανίσεις και δύο γκολ στα προκριματικά του Europa League, όμως δεν είχε ανάλογη συνέχεια. Ως αποτέλεσμα, τον Ιανουάριο επέστρεψε στην Αταλάντα, απόρροια και των οικονομικών προβλημάτων. Πλέον, ο εξτρέμ από το Εκουαδόρ πλησιάζει στη Φλουμινένσε, όπου θα ξαναβρεί τον Λουτσιάνο Νέβες.

Ο Καμπέσας μίληση στην ιστοσελίδα "extra.ec" και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο εξάμηνο που φόρεσε τα "πράσινα". Το απόσπασμα από τη συνέντευξη του Καμπέσας, που αφορά την παρουσία του Παναθηναϊκού:

"Ήταν μία εξαιρετική εμπειρία στην Ελλάδα. Έπαιξα σε τέσσερα παιχνίδια στα προκριματικά του Europa League και σκόραρα δύο γκολ, το ένα εναντίον της Αθλέτικ Μπιλμπάο. Το πρωτάθλημα είναι πιο χαμηλού επιπέδου από το ιταλικό, αλλά το σημαντικό ήταν να πάρω λεπτά συμμετοχής, να νιώσω σιγουριά, να κάνω αυτό που μου αρέσει περισσότερο. Όμως, παρουσιάστηκαν οικονομικά προβλήματα στον Παναθηναϊκό, υπήρχε ασυνέπεια στις πληρωμές και αποφάσισα να διακόψω τη συνεργασία μου και να φύγω".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ