ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Καμία έκπληξη στην λίστα του Παναθηναϊκού

Καμία έκπληξη στην λίστα του Παναθηναϊκού
INTIME SPORTS

Όλοι οι ποδοσφαιριστές των πράσινων πλην κάποιων νεαρών ποδοσφαιριστών που προορίζονται για δανεικοί όπως οι Μαρινάκης, Αναγνωστόπουλος, Αποστολόπουλος δηλώθηκαν στην λίστα της UEFA για τα ματς με την Σταντάρ.

Όλοι οι παίκτες που υπάρχουν στο ρόστερ του Παναθηναϊκού μεταξύ των οποίων και ο Μπούρμπος που ανακοινώθηκε στην διάρκεια της Πέμπτης βρίσκονται στην λίστα που δήλωσε το τριφύλλι στην UEFA για τα δυο ματς με την Σταντάρ Λιέγης. Φυσικά μέσα σε αυτήν βρίσκεται και ο Στιλ.

Εκτός λίστας έχουν μείνει μόνο κάποιοι νεαροί ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται για το φετινό ρόστερ όπως ο Μαρινάκης, ο Αναγνωστόπουλος, ο Αποστολόπουλος και βρίσκονται σε διαδικασία αναζήτησης ομάδας για να δοθούν δανεικοί.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι ο Παναθηναϊκός έχει φυσικά το δικαίωμα να κάνει μια αλλαγή ή μια προσθήκη στο ρόστερ του μέχρι και την προηγούμενη του αγώνα.

Χαρακτηριστικά στην λίστα βρίσκονται οι: Κοτσόλης, Στιλ, Κότσαρης, Μπούρμπος, Τριανταφυλλόπουλος, Σπυρόπουλος, Κουτρουμπής, Σίλντενφελντ, Νάνο, Χουχούμης, Ρισβάνης, Μέντες, Λαγός, Ζέκα, Μπαϊράμι, Ατζαγκούν, Δώνης, Σταματάκης, Κλωναρίδης, Μπεργκ, Καρέλης, Ντίνας και Πέτριτς.

Στην Τρίπολη ο Ρούτερ

Εν τω μεταξύ ο Στιβ Ρούτερ, βοηθός του Γιάννη Αναστασίου, βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης στην Τρίπολη και παρακολούθησε από κοντά την αναμέτρηση ανάμεσα στον Αστέρα Τρίπολης και την Ροβανιέμι.

Ο Άγγλος προπονητής αποτελεί τα "μάτια" του Αναστασίου στους αντιπάλους που πρόκειται να βρει μπροστά του στην διάρκεια της χρονιάς ο Παναθηναϊκός και έτσι οι πράσινοι έχουν στα χέρια τους μια πρώτη εικόνα από τον Αστέρα Τρίπολης.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ