ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Καμία πρόθεση παραίτησης από τον Ουζουνίδη

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΛΑΜΙΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΛΑΜΙΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η απόφαση του Κωνσταντίνου Διαμαντόπουλου να διακόψει τη συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό, ελήφθη μετά από συνεννόηση με τον Μαρίνο Ουζουνίδη, ο οποίος θα συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία. Διαβάστε στο Sport24.gr.

Η επιλογή του Κωνσταντίνου Διαμαντόπουλου να μην συνεχίσει τη συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό, είναι λογικό να δημιουργεί συνειρμούς για τον Μαρίνο Ουζουνίδη. Άλλωστε, οι δυο τους δούλευαν ως δίδυμο και αποφάσιζαν από κοινού για τα μεταγραφικά και για άλλα θέματα που αφορούσαν το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Ωστόσο, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, στην παρούσα φάση ο Ουζουνίδης δεν σκέφτεται να παραιτηθεί παρά την αποχώρηση του συνεργάτη του. Ο 50χρονος προπονητής θα εργαστεί μέχρι το τέλος της σεζόν και έπειτα, θα εξετάσει τις επόμενες κινήσεις του.

Ο Διαμαντόπουλος είχε μία συνομιλία με τον Ουζουνίδη, πριν γνωστοποιήσει την απόφαση του και του ζήτησε να μην φύγει από τη θέση του. Ο δεύτερος συμφώνησε ότι αυτό είναι το καλύτερο, προκειμένου να μην πάνε χαμένοι οι κόποι τους για την αποφυγή της κατάρρευσης του Παναθηναϊκού.

Από εκεί και πέρα, ο Διαμαντόπουλος είχε μία φιλική συζήτηση με τον Βασίλη Κωνσταντίνου και τον ενημέρωσε πως θα είναι στη διάθεση του για ότι χρειαστεί. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ευχαρίστησε τον Διαμαντόπουλο και τόνισε ότι θα ζητήσει τη βοήθεια του για τις υποθέσεις που χειριζόταν μέχρι τώρα ο ατζέντης.

Η καθημερινή ενασχόληση του Διαμαντόπουλου με τον Παναθηναϊκού θα διακοπεί, ωστόσο λόγω της σχέσης του με τον Ουζουνίδη και των γνώσεων του με τα ζητήματα του Τριφυλλιού, είναι βέβαιο πως θα συμβάλλει σε οτιδήποτε του ζητηθεί.

Προσωρινά, το πόστο του τεχνικού διευθυντή δεν θα αναπληρωθεί, όμως η πρόθεση της διοίκησης είναι να προσλάβει έναν νέο επικεφαλής της ομάδας. Μόνο που για να προσελκύσει κάποιον, πρώτα επιβάλλεται να εξομαλυνθεί η κατάσταση με τις πληρωμές.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ