ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Καμία ανησυχία για Σάντσεθ στον Παναθηναϊκό

Καμία ανησυχία για Σάντσεθ στον Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Ο Σέρτζιο Σάντσεθ θα είναι σε θέση να μπει και πάλι σε φουλ ρυθμούς εκγύμνασης την Τετάρτη κάτι το οποίο σημαίνει πως θα βρίσκεται στη διάθεση του Αναστασίου για το ματς με τον Πανιώνιο.

Ο Σέρτζιο Σάντσεθ εγκατέλειψε την Δευτέρα το πρωί το πρόγραμμα των πράσινων ενώ και την Δευτέρα το απόγευμα έκανε θεραπεία. Ο Ισπανός αισθάνθηκε μια ενόχληση στον προσαγωγό και προτιμήθηκε να μην ρισκάρει ενώ υπεβλήθη και σε εξετάσεις που έδειξαν καθαρές.

Αυτό σημαίνει ότι ίσως και την Τρίτη (8/9) παραμείνει εκτός προγράμματος αλλά από την Τετάρτη θα είναι σε θέση να γυμναστεί μαζί με την υπόλοιπη ομάδα και θα βρίσκεται στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Πανιώνιο.

Πλην του Ισπανού θεραπεία έκανε και ο Νίνης ο οποίος είχε χτυπήσει στην αναμέτρηση με την Καλλονή και ακόμα δεν είναι σε θέση να ακολουθήσει το κανονικό πρόγραμμα. Ο Έλληνας μέσος αναμένεται να δοκιμάσει και αυτός να μπει την Τετάρτη ή την Πέμπτη αλλά η παρουσία του στο της Νέας Σμύρνης είναι αμφίβολη.

Αντίθετα εκτός αποστολής θα είναι σίγουρα οι Βέμερ και Λουντ με τον Γερμανό να γυμνάζεται μόνος του την Δευτέρα το απόγευμα και τον Λουντ να έχει άδεια και να μην βρίσκεται στο "Γ. Καλαφάτης".

Επίσης άδεια είχαν και οι Μέντες, Σταματάκης, Ταμπάκης και Αναγνωστόπουλος οι οποίοι ως γνωστόν δεν υπολογίζονται από τον Γιάννη Αναστασίου για τη συνέχεια της σεζόν.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Με απογευματινή προπόνηση στο Κορωπί ολοκληρώθηκε η σημερινή ημέρα για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού.

Οι «πράσινοι» ξεκίνησαν το πρόγραμμά τους με ζέσταμα, συνέχισαν με ασκήσεις κυκλοφορίας και ολοκλήρωσαν με παιχνίδια.

Σάντσεθ και Νίνης έκαναν θεραπεία, ο Βέμερ προπονήθηκε ατομικά, ενώ ο Λουντ απουσίασε με άδεια και οι Καρέλης, Πράνιτς, Μπεργκ, Χουχούμης και Δώνης λόγω υποχρεώσεων με τις Εθνικές τους ομάδες.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά αύριο στις 10 το πρωί και στις 6 το απόγευμα".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ