ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Καμαρά: "Μεγάλο κλαμπ ο Παναθηναϊκός"

Καμαρά: "Μεγάλο κλαμπ ο Παναθηναϊκός"

Ο Καμαρά αν και δεν ήθελε να σχολιάσει της φήμες που τον θέλουν στο στόχαστρο του τριφυλλιού υποστήριξε πως οι πράσινοι είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα.

Το όνομα του Αλχασάν Καμαρά βρίσκεται στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού και όπως έχει επιβεβαιώσει και ο ίδιος ο μάνατζέρ του, ο Αφρικανός είναι μέσα στις επιλογές που κοιτάζουν Βόκολος και Φύσσας για την ενίσχυση της επίθεσης μετά φυσικά και την σχετική έγκριση του Γιάννη Αναστασίου.

Ο άσος από τη Σιέρρα Λεόνε μάλιστα μίλησε σε σουηδική ιστοσελίδα σχετικά με το πράσινο ενδιαφέρον: "Έχω μάθει να μην απαντάω στις φήμες και αυτή την περίοδο είμαι παίκτης της Έρεμπρο. Από τη στιγμή λοιπόν που θα ακούω φήμες, δεν θα λέω πολλά".

Στην συνέχεια πάντως ο Καμαρά μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον Παναθηναϊκό: "Είναι σίγουρα ένα μεγάλο κλαμπ ο Παναθηναϊκός. Είναι γνωστή ομάδα και παίζει καλό ποδόσφαιρο".

Να σημειώσουμε πως πέραν του Παναθηναϊκού για τον επιθετικό της Έρεμπρο ενδιαφέρεται και η αγγλική Χαλ, μιας και απ’ ότι φαίνεται τα 14 γκολ σε 19 εμφανίσεις που πέτυχε στο σουηδικό πρωτάθλημα πρόσφατα, δεν παίρνουν απαρατήρητα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ