ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Καλυτερεύει, αλλά αργεί ο Βιγιαφάνιες

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΤΕΓΚΕΛΕΝ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ(Eurokinissi Sports)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΤΕΓΚΕΛΕΝ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ(Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Οι εξετάσεις που υποβλήθηκε ο Λούκας Βιγιαφάνιες επιβεβαίωσαν τη βελτίωση της υγείας του Αργεντινού, αλλά η επάνοδος του στις υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού θα καθυστερήσει. Γαστρεντερίτιδα ο Μπουζούκης.

Ικανοποιητικά εξελίσσεται η αποκατάσταση του τραυματισμού του Λούκας Βιγιαφάνιες, όπως πιστοποίησε το ιατρικό επιτελείο του Παναθηναϊκού. Το οστικό οίδημα που είχε υποστεί στον αστράγαλο ο Αργεντινός χαφ έχει υποχωρήσει σημαντικά και πλέον, ο ποδοσφαιριστής θα προπονείται σε πιο έντονους ρυθμούς.

Ο Βιγιαφάνιες υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία στο νοσοκομείο "Υγεία" και τα αποτελέσματα επιβεβαιώνουν την κλινική εικόνα που διαπιστώνει καθημερινά ο επικεφαλής γιατρός του Τριφυλλιού.

Βέβαια, η βελτίωση που παρουσιάζει ο Βιγιαφάνιες, δεν σημαίνει ότι αυτόματα θα τεθεί στη διάθεση του Ουζουνίδη. Ο 25χρονος χαφ θα ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα για άλλες τρεις εβδομάδες και έπειτα, θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού.

Κάτι που μεταφράζεται σε συμμετοχή του στις υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού, από τον Σεπτέμβριο. Ο Βιγιαφάνιες λείπει από τον σχεδιασμό του Ουζουνίδη, όμως δεν πρόκειται να παρθεί ρίσκο με τη χρησιμοποίηση του. Όταν θα είναι απολύτως έτοιμος ιατρικά και αγωνιστικά, θα μπει στο γήπεδο...

ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΙΤΙΔΑ Ο ΜΠΟΥΖΟΥΚΗΣ

Το πρόγραμμα της σημερινής (7/8) προπόνησης των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού στο "Γ. Καλαφάτης" άρχισε με ασκήσεις ισορροπίας και ταχυδήναμης, συνεχίστηκε με ασκήσεις ταχύτητας με τελειώματα και τακτικά στοιχεία και ολοκληρώθηκε με πιεστικά παιχνίδια.

Ο Βιγιαφάνιες υποβλήθηκε σε θεραπεία και προπονήθηκε στο γυμναστήριο, ο Γιόχανσον ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Μπουζούκης δεν προπονήθηκε λόγω γαστρεντερίτιδας. Η προπόνηση της Τρίτης (8/8) είναι προγραμματισμένη για τις 19:00.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ