ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Καλύτερη επιλογή που ήρθα σε ΠΑΟ"

"Καλύτερη επιλογή που ήρθα σε ΠΑΟ"

Ο Τζιμπρίλ Σισέ που "μαγνητίζει" μέσα και έξω από τους αγωνιστικούς χώρους τα βλέμματα... μιλώντας σε ρουμάνικα ΜΜΕ, τόνισε πως έκανε την καλύτερη επιλογή που ήρθε στο "τριφύλλι".

Ως καλύτερη επιλογή χαρακτήρισε ο Τζιμπρίλ Σισέ την επιλογή του να επιλέξει για επόμενο βήμα στην καριέρα του τον ερχομό του στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό.

Ο Γάλλος σταρ των "πράσινων" που συνεχίζει να "κερδίζει" άπαντες στο "τριφύλλι" με την συμπεριφορά του αλλά και τα λεγόμενά του, έδειξε και πάλι την αγάπη του για τον σύλλογο που υπηρετεί δίνοντας το 100% των δυνατοτήτων του σε κάθε παιχνίδι.

Σε αφιέρωμα της ρουμανικής ιστοσελίδας "Αdevarul.ro" αναφέρεται το γεγονός πως ο πρώτος σκόρερ της Σούπερ Λίγκα, έχει πετύχει ήδη 7 γκολ σε 8 παιχνίδια στο πρωτάθλημα (με τον Γάλλο να έχει παίξει στα επτά μετά την απουσία του στην πρεμιέρα με την Ξάνθη) κάτι εξαιρετικά ασυνήθιστο.

Στο θέμα φιλοξενείται και μια δήλωση του Γάλλου επιθετικού που αποδεικνύει το μέγεθος του μεγαλείου του ως παίκτης-αξία σε μια ομάδα: " Έκανα την καλύτερη επιλογή που ήρθα στον Παναθηναϊκό".

Τράβηξε τα βλέμματα και εκτός γηπέδου...

Ο Γάλλος επιθετικός εκτός από τους αγωνιστικούς χώρους κερδίζει τα βλέμματα και εκτός γηπέδου, με τον Σισέ να δίνει το παρών σε μεγάλο εμπορικό κέντρο της Αθήνας, όπου ήταν καλεσμένος εταιρείας αθλητικών ειδών (σ.σ. φωτό).

Τα adidas Originals με αφορμή την ολοκλήρωση του διαγωνισμού "ΜΤV Europe Music Awards 2010" πραγματοποίησαν ένα πρωτότυπο μουσικό warming up party στο ομώνυμο monobrand adidas Originals Store, στο Golden Hall.

Οι νικητές του διαγωνισμού θα ταξιδέψουν μαζί με έναν φίλο τους στη Μαδρίτη για να παρακολουθήσουν ως VIP καλεσμένοι των adidas Originals το απόλυτο μουσικό γεγονός της χρονιάς και ο Γάλλος άσος που ήταν Special Vip Guest παρέδωσε τα δύο εισιτήρια στους τυχερούς νικητές.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ