ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Καλύτερα ο Νίνης, "μπαίνει" το Σάββατο για προπόνηση στον Παναθηναϊκό

Καλύτερα ο Νίνης, "μπαίνει" το Σάββατο για προπόνηση στον Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Ο Σωτήρης Νίνης ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε και το Σάββατο θα τεθεί και αυτός στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου με τους πράσινους να ξεκινούν τη προετοιμασία τους για τον αγώνα της Τετάρτης (23/9) με τον Λεβαδειακό.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού είχαν ρεπό την Παρασκευή, καθώς την άλλη εβδομάδα δεν θα μπορέσουν να πάρουν, και άπαντες είχαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν και να χαλαρώσουν. Η επόμενη προγραμματισμένη προπόνηση είναι το Σάββατο και μάλιστα διπλή, πρωί και απόγευμα, και ο Γιάννης Αναστασίου περιμένει να δει τι θα γίνει με τους τραυματίες και τους απόντες. Το Σάββατο (19/9) άλλωστε θα ξεκινήσει η προετοιμασία για την αναμέτρηση της Τετάρτης με τον Λεβαδειακό και τα προβλήματα που είχε να αντιμετωπίσει ο Έλληνας τεχνικός στην διάρκεια της εβδομάδας ήταν πάρα πολλά.

Το σίγουρο είναι πως ο Σωτήρης Νίνης θα βρεθεί στο "Γ. Καλαφάτης" και αναμένεται να μπει σε φουλ ρυθμούς εκγύμνασης έχοντας ξεπεράσει την ίωση που τον ταλαιπώρησε και τον άφησε εκτός προπονήσεων στην διάρκεια της εβδομάδας. Ο 25χρονος μέσος είναι καλύτερα, έχει συνέλθει και θα τεθεί στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου για το ματς της Τετάρτης.

Έφτασε τα 8.511 μέλη η Παναθηναϊκή Συμμαχία

Εν τω μεταξύ η Παναθηναϊκή Συμμαχία ξεπέρασε πλέον τις περσινές εγγραφές. Συγκεκριμένα το απόγευμα της Παρασκευής (17/9) έδειχνε 8.511 μέλη ενώ την περσινή χρονιά οι εγγραφές και ανανεώσεις είχαν σταματήσει στις 8.495. Φυσικά οι εγγραφές συνεχίζονται για όποιον θέλει να γίνει μέλος και δεν αποκλείεται να ξεπεραστούν και οι 8.606 που ήταν τη πρώτη χρονιά. Δύσκολα όμως θα ξεπεράσουν τις 9.305 της δεύτερης χρονιάς που μέχρι στιγμής είναι και ο μεγαλύτερος αριθμός μελών στην Παναθηναϊκή Συμμαχία. Όσο για τα χρήματα που έχουν μαζευτεί από τα μέλη της Συμμαχίας αυτά έχουν φτάσει στις 881.363,00 ευρώ τα οποία φυσικά δεν φτάνουν τις προηγούμενες τρεις χρονιές τότε που είχαν υπάρξει μεγάλες δωρεές από επιφανείς Παναθηναϊκούς αλλά και χρήματα που είχε εισφέρει ο ίδιος ο Γιάννης Αλαφούζος στο σωματείο.

Καλύτερα ο Νίνης, "μπαίνει" το Σάββατο για προπόνηση στον Παναθηναϊκό

Συνεργασία με Allou Fun Park!!!

Τέλος η Παναθηναϊκή Συμμαχία ανακοίνωσε την Παρασκευή τη συνεργασία της και με το Allou Fan Park και έτσι τα μέλη της θα έχουν έκπτωση 20% στο Allou Fan Park. Μια ακόμα συνεργασία και προσφορά για τους φίλους του τριφυλλιού που βλέπουν να ανταποδίδονται και με το παραπάνω τα όσα δίνουν οι ίδιοι για να γίνουν μέλη της.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ