ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Καλύτερα ο Μολέντο, δύσκολα ο Τσάβες

SUPERLEAGUE / ÐËÁÔÁÍÉÁÓ - ÐÁÏ (ÓÔÅÖÁÍÏÓ ÑÁÐÁÍÇÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÐËÁÔÁÍÉÁÓ - ÐÁÏ (ÓÔÅÖÁÍÏÓ ÑÁÐÁÍÇÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Το αιμάτωμα στο πέλμα του Μολέντο υποχωρεί, ενώ ο Τσάβες δεν έχει αποθεραπευτεί από τη θλάση του και χρειάζεται χρόνο. Χωρίς τους διεθνείς η προπόνηση της Τρίτης.

Τις επόμενες μέρες θα χρειαστεί να περιμένει ο Μαρίνος Ουζουνίδης, προκειμένου να μάθει για τη συμμετοχή των Ροντρίγκο Μολέντο και Αντρές Τσάβες στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 19 Νοεμβρίου στο "Απόστολος Νικολαΐδης". Οι δύο ποδοσφαιριστές δεν πήραν μέρος στην προπόνηση της Τρίτης (7/11) και παραμένουν αμφίβολοι για το αθηναϊκό ντέρμπι.

Ο Μολέντο διατηρεί περισσότερες πιθανότητες να αγωνιστεί, αφού το αιμάτωμα στο αριστερό τέλμα περιορίζεται με την αποθεραπεία. Αντίθετα, ο Τσάβες δύσκολα θα προλάβει να τεθεί στη διάθεση του Ουζουνίδη, αφού έχει καθυστερήσει αρκετά να αποθεραπευτεί από τη θλάση και ο Αργεντινός συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα.

Το πρόγραμμα προπόνησης περιλάμβανε ασκήσεις δύναμης στο γυμναστήριο, αερόβια άσκηση αντοχής με μπάλα στο γήπεδο και παιχνίδι τακτικής. Οι Βιγιαφάνιες, Σιλά, Λουτσιάνο, Διούδης έκαναν θεραπεία, ενώ απόντες ήταν οι διεθνείς Κουρμπέλης, Κολοβέτσιος, Λουντ, Κουλιμπαλί.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ