ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Καλτσάς: "Βγάλαμε ότι δουλέψαμε στον αγωνιστικό χώρο"

Καλτσάς: "Βγάλαμε ότι δουλέψαμε στον αγωνιστικό χώρο"
INTIME SPORTS

Ο Νίκος Καλτσάς πέτυχε το πρώτο του γκολ με την φανέλα του Παναθηναϊκού και μετά το τέλος του αγώνα υποστήριξε πως οι νίκες είναι το γιατρικό για τους πράσινους.

Το πρώτο του γκολ με την φανέλα του Παναθηναϊκού πέτυχε το βράδυ της Κυριακής ο Νίκος Καλτσάς σφραγίζοντας τη νίκη του τριφυλλιού επί του Αστέρα Τρίπολης. Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο νεαρός σκόρερ μίλησε στην κάμερα της "NOVA" για το ματς με τον Αστέρα, το γκολ του, την απόδοση των πράσινων αλλά και το τι του ζήτησε ο Αντρέα Στραματσόνι πριν μπει στο παιχνίδι.

Χαρακτηριστικά είπε:

"Δεν είναι ευχάριστο κάναμε το παιχνίδι μας ότι δουλέψαμε τις προηγούμενες μέρες και το βγάλαμε στον αγωνιστικό χώρο".

Με τρεις στην επίθεση όπως έπαιξε κόντρα στον Αστέρα η ομάδα σου σε βολεύει περισσότερο;
"Πιστεύω ότι αυτή είναι η θέση μου αλλά όπου με χρειαστεί ο προπονητής θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα".

Η εντολή που πρέπει να πήρες, ήταν να πατάς στην περιοχή και να απειλείς την αντίπαλη εστία; "Αυτό μου ζητήθηκε και αυτό δουλέψαμε όλη την εβδομάδα στην προπόνηση".

Θεωρείς ότι δεν είχες δείξει αυτό που έπρεπε μέχρι στιγμής, αν και δεν είχες αρκετό χρόνο συμμετοχής;
"Μπορεί να μην είχα πολύ χρόνο συμμετοχής αλλά ο Παναθηναϊκός είναι σε περίεργη φάση και πρέπει να βοηθήσουμε όλοι όπου χρειάζεται η ομάδα για να φύγουμε αυτή την κατάσταση".

Έκανες ένα καταπληκτικό πρωτάθλημα πέρυσι σε μια ομάδα που δεν είχαμε συνηθίσει θεωρείς ότι μπορεί αυτό το γκολ να είναι μια επανεκκίνηση για σένα;
"Δεν θέλω να μιλήσω προσωπικά, αυτή τη στιγμή προέχει να κερδίζει η ομάδα μας, να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να ξεφύγουμε".

Στο πρώτο ημίχρονο το ματς ήταν πολύ κλειστό;
"Σίγουρα το πρώτο ημίχρονο μπορεί να ήταν κλειστό αλλά και εμάς δεν μας απείλησε καθόλου. Μπορεί να μην βγήκαν φάσεις αλλά βγήκαν στο δεύτερο".

Στην φάση του δοκαριού φοβήθηκες, που ήσουν εκείνη τη στιγμή στο γήπεδο;
"Είμαι έξω από την περιοχή την έχω δει την φάση. Σε αυτή και σε μια ακόμα μας απείλησε ο Αστέρας. Εμείς είχαμε περισσότερες αν εμείς ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι θα τελειώναμε το ματς πιο γρήγορα".

Οι νίκες είναι το γιατρικό για την ομάδα;
"Μια μεγάλη ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός αν κερδίζει βγαίνει απ' αυτήν την κατάσταση".

Ποια η άποψη σου για τον κ. Στραματσόνι;
"Είναι ένας καινούριος προπονητής, βρίσκετε μόλις τρεις εβδομάδες στην ομάδα και πρέπει να αφομοιώσουμε όσα μας είπε. Πρέπει να παίζουμε όσο καλύτερα μπορούμε".

Εσύ προέρχεσαι και από μια ομάδα με συχνές αλλαγές προπονητών, είσαι συνηθισμένος;
"Έτσι είναι το έχω πει και στα παιδιά. Είμαι συνηθισμένος".

Αυτό είναι το πρώτο σου γκολ έχεις κάπου να το αφιερώσεις;
"Στην οικογένεια μου αρχικά και στον αδερφό μου που γιορτάζει σήμερα"

Στιλ: "Χαρούμενος για τη νίκη και που κρατήσαμε το μηδέν"

Από την πλευρά του ο Λουκ Στιλ δήλωσε χαρούμενος για τη νίκη της ομάδας του και το γεγονός ότι κράτησε το μηδέν στην άμυνα. Χαρακτηριστικά είπε σε δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης:

"Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη γιατί ήταν κόντρα σε μια καλή ομάδα. Θυμάμαι ότι ήταν ένας δύσκολος αντίπαλος και την προηγούμενη σεζόν. Έπρεπε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Αμυνθήκαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο. Και το να παίζουμε χωρίς φιλάθλους είναι εξαιρετικά δύσκολο. Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη και φυσικά που κρατήσαμε το μηδέν στην άμυνα".

Ο Παναθηναϊκός αλλάζει τα συστήματα πολύ συχνά πλέον, πόσο εύκολο είναι;
"Θα έλεγα ότι πραγματικά όλα αυτά είναι θετικά όταν βρίσκεσαι σε μεταβατική περίοδο. Αλλάζει το σχήμα, προσπαθούμε να προσαρμοστούμε στο καινούριο σχήμα, τους καινούργιους ρυθμούς. Ψάχνει να βρει το ιδανικό σχήμα. Παίζουμε με καινούριες ιδέες, υπάρχουν λεπτομέρειες που πρέπει να δούμε και να προσαρμόσουμε. Και ο νέος προπονητής χρειάζεται το χρόνο του. Τα τελευταία αποτελέσματα δείχνουν ότι βρισκόμαστε σε καλό δρόμο".

Καρέλης: "Δείξαμε πως είμαστε Παναθηναϊκός"

Ο έτερος σκόρερ του Παναθηναϊκού Νίκος Καρέλης δήλωσε χαρούμενος για το γκολ που σημείωσε και έδωσε συγχαρητήρια σε όλους τους συμπαίκτες του:

"Είμαι πολύ χαρούμενος που έφτασα τα οχτώ γκολ. Συγχαρητήρια σε όλους, δείξαμε πως είμαστε Παναθηναϊκός. Αντιμετωπίσαμε όπως έπρεπε τον Αστέρα. Στο πρώτο μέρος δεν είχαμε όσες ευκαιρίες θα θέλαμε, στο δεύτερο όμως πιέσαμε.

Πρέπει να βελτιώσουμε τα πράγματα, ένα από αυτά είναι και τα τελειώματα. Είχαμε τύχη στην κεφαλιά του Κουρμπέλη, εκμεταλλευτήκαμε όμως τις ευκαιρίες και τελειώσαμε το ματς".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ