ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Καλτσάς: "Αστοχία λόγω έλλειψης συγκέντρωσης"

Καλτσάς: "Αστοχία λόγω έλλειψης συγκέντρωσης"
INTIME SPORTS

Οι Νίκος Καλτσάς και Τάσος Λαγός αναγνώρισαν ότι ο Παναθηναϊκός δεν είχε την πρέπουσα απόδοση στο παιχνίδι με τη Γκαμπάλα, αλλά οφείλει να πετύχει το στόχο του με κάθε τρόπο.

Είναι απαραίτητο να περάσει στη ρεβάνς της Λεωφόρου ο Παναθηναϊκός, τόνισε ο Νίκος Καλτσάς στις δηλώσεις του ο Νίκος Καλτσάς. Ο επιθετικός του Τριφυλλιού ανέφερε ότι η ομάδα δεν ήταν καλή και οι παίκτες δεν μπόρεσαν να τελειώσουν τις προσπάθειες τους λόγω έλλειψης αυτοσυγκέντρωσης.

Οι δηλώσεις του Νίκου Καλτσά στην κάμερα του OTE TV:

«Πιστεύω πως στο δεύτερο ματς θα έχουμε περισσότερη κατοχή. Σήμερα δεν καταφέραμε να τελειώσουμε τις φάσεις. Είναι δικό μας πρόβλημα, πρέπει να το δουλέψουμε για να κερδίζουμε τα παιχνίδια».

Για το τι λείπει: «Λείπει η αυτοσυγκέντρωση στην τελική προσπάθεια. Η αποτυχία με την Κλαμπ Μπριζ, μας έφερε αναταραχή… Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά, τόσο την ρεβάνς, όσο και την έναρξη του πρωταθλήματος στο Αγρίνιο».

Για την πρώτη του συμμετοχή ως βασικός: «Το θέμα είναι να κερδίζει η ομάδα. Είτε παίζω, είτε δεν παίζω δεν έχει καμία σημασία».

Για το τι να περιμένουμε στη Λεωφόρο: «Αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να σκοράρουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, να μας λυθούν τα πόδια και να περάσουμε στην επόμενη φάση».

Λαγός: "Με τέτοιες ομάδες, πρέπει να σκοράρεις"

Ο Τάσος Λαγός τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός είχε τις ευκαιρίες για να σκοράρει, αλλά δεν είχε καλή απόδοση απέναντι στη Γκαμπάλα. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Έπρεπε να κάνουμε τις ευκαιρίες γκολ, ειδικά απέναντι σε τέτοιες ομάδες, αν σκοράρεις τις αναγκάζεις να ανοιχτούν και μετά μπορείς να βάλεις περισσότερα. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε, ενώ είχαμε αρκετές ευκαιρίες».

Για τη ρεβάνς: «Στη Λεωφόρο δεν υπάρχει κάτι άλλο από την πρόκριση. Είμαι σίγουρος ότι θα το καταφέρουμε και θα το δείξουμε μέσα στο γήπεδο. Θα πάρουμε την πρόκριση στο επόμενο παιχνίδι».

Για την εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου: «Ίσως η ομάδα να μην βρίσκεται στην κατάσταση που θα έπρεπε, ίσως και λόγω του αποκλεισμού από τη Μπριζ, η ψυχολογία μας είναι πεσμένη, όλα αυτά δημιούργησαν αυτή την εικόνα σήμερα, ειδικά στο πρώτο μέρος. Παρόλα αυτά είχαμε τις φάσεις και αν βάζαμε κάποιο η κάποια γκολ θα τελειώναμε την πρόκριση από σήμερα. Δεν τα καταφέραμε, θα πάρουμε την πρόκριση την άλλη εβδομάδα».

Για τον Παναιτωλικό: «Είναι μια δύσκολη έδρα, είναι πρωτάθλημα, το θέλουμε και πρέπει να εμφανιστούμε έτοιμοι. Πρέπει να ξεκινήσουμε θετικά, θέλουμε τη νίκη, ξέρουμε ότι δεν θα είναι εύκολο, ο Παναιτωλικός είναι μια καλή ομάδα και έχει μια δύσκολη έδρα αλλά νομίζω ότι μπορούμε να το κάνουμε και να πάρουμε αυτό που θέλουμε».

Για το αν επηρεάζει το σημερινό ματς, αυτό της Δευτέρας στο Αγρίνιο: «Ξέραμε ότι έπρεπε να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες και να σκοράρουμε, δεν θα επηρεαστούμε θεωρώ, τέλειωσε αυτό το ματς σκεφτόμαστε μόνο τον Παναιτωλικό, αυτή τη στιγμή. Θέλουμε να ξεκινήσουμε καλά το πρωτάθλημα και την άλλη βδομάδα με το καλό θα πάρουμε την πρόκριση».

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ