ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Καλός για 73' ο "ανανεωμένος" Πούκι στο Μπρόντμπι-Κοπεγχάγη

Ucha Lobjanidze from Omonia Nicosia from Cyprus, left, is challenged by Teemu Pukki from Brondby during their Europa League soccer match in Brondby Thursday July 30, 2015. (Jens Dresling/Polfoto via AP)  DENMARK OUT
Ucha Lobjanidze from Omonia Nicosia from Cyprus, left, is challenged by Teemu Pukki from Brondby during their Europa League soccer match in Brondby Thursday July 30, 2015. (Jens Dresling/Polfoto via AP) DENMARK OUT AP

Ο Πούκι έπαιξε για 73' στο ντέρμπι της Μπρόντμπι με την Κοπεγχάγη, ήταν μέσα στις φάσεις αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει. Χειροκροτήθηκε απ' όλο το γήπεδο όταν έγινε αλλαγή.

Ως βασικός, στο τελευταίο του ίσως παιχνίδι με την Μπρόντμπι, αγωνίστηκε τη Κυριακή το βράδυ ο Τεέμου Πούκι που αποτελεί το νούμερο ένα μεταγραφικό στόχο του Παναθηναϊκού για τη θέση του σέντερ φορ.

Ο Φινλανδός επιθετικός βρέθηκε στο αρχικό σχήμα και έπαιξε για 73' έχοντας αρκετά καλή απόδοση, ήταν μέσα στις φάσεις, δραστήριος και κινητικός, εντός και εκτός περιοχής αλλά έμεινε μακριά από το γκολ. Έχασε μάλιστα μια σπουδαία ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ στο 7' αλλά το πλασέ του λίγο έξω από τη μικρή περιοχή έδιωξε με το πόδι ο Όλσεν.

Όταν έγινε αλλαγή στο 73' ο Πούκι χειροκροτήθηκε απ' όλο το γήπεδο καθώς είναι φυσιολογικό και οι Δανοί να γνωρίζουν ότι ίσως αυτό το ήταν το τελευταίο ματς με τη Μπρόντμπι.

Ο Φινλανδός μάλιστα εμφανίστηκε "ανανεωμένος" στο γήπεδο καθώς είχε ξυρίσει το κεφάλι του και οι Δανοί μιλούσαν για μια "νέα αλλαγή" που σήμαινε αυτό το λουκ.

Πριν την έναρξη του αγώνα ο Πούκι μίλησε στο TV3 Sport αναφορικά με την παρουσία του στο αρχικό σχήμα λόγω και του τραυματισμού που είχε λέγοντας:

"Δοκίμασα χτες και ένιωσα καλά. Είμαι έτοιμος να παίξω. Είναι ένα ιδιαίτερο ματς στην Δανία. Ένα μεγάλο ματς και για τους δύο. Νομίζω είναι η σειρά μας να νικήσουμε απόψε, πιστεύω θα σκοράρουμε μερικά γκολ".

Ενώ σε ερώτηση για τη φήμες που τον θέλουν να παίρνει μεταγραφή στον Παναθηναϊκό και αν θα τον επηρέαζαν στο ματς απάντησε: "Όχι, όχι. Δεν το νομίζω. Είναι ένα από τα μεγαλύτερα ματς μας σήμερα. Δεν θέλω να ξέρω τι συμβαίνει. Επικεντρώνομαι μόνο στο παιχνίδι και θέλω τρεις βαθμούς και γκολ σήμερα".

Προηγήθηκε η Μπρόντμπι, διεκόπη το ματς λόγω επεισοδίων

Η Μπρόντμπι προηγήθηκε στο ματς με 1-0 σκοράροντας στο 90' με τον Τίμπλινγκ ο οποίος είχε μπει στο παιχνίδι τρία λεπτά νωρίτερα αλλά στη συνέχεια η αναμέτρηση διεκόπη λόγω επεισοδίων που έκαναν οι οπαδοί της Κοπεγχάγης.

Επεισόδια που κράτησαν για αρκετά λεπτά και μέχρι να αποκατασταθεί η τάξη υπήρξε διακοπή της αναμέτρησης που κράτησε για περισσότερα από 19 λεπτά πριν αρχίσει ξανά το παιχνίδι και ολοκληρωθεί με τους γηπεδούχους να παίρνουν το τρίποντο.

Στο τελικό στάδιο οι συζητήσεις

Από την Δευτέρα θα μπουν στο τελικό στάδιο οι συζητήσεις των ανθρώπων του Παναθηναϊκού με τους αντίστοιχους της Μπρόντμπι για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του 27χρονου επιθετικού στη διάρκεια της εβδομάδας που διανύουμε. Άλλωστε την επόμενη εβδομάδα η Μπρόντμπι αντιμετωπίζει τη Ράντερς και υπάρχει χρόνος για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

PHOTO CREDITS: Jens Dresling/Polfoto via AP

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ