ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κάλιαρι και Παλέρμο συμφώνησαν για Ιμπάρμπο

Κάλιαρι και Παλέρμο συμφώνησαν για Ιμπάρμπο
Άρσε, Ιμπάρμπο ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο ατζέντης του Ιμπάρμπο αναχώρησε από την Αθήνα χωρίς να τα βρει με τον Λυμπερόπουλο, όμως στην Ιταλία υπάρχει πρόοδος για το μέλλον του Κολομβιανού. Διαβάστε στο Sport24.gr.

Ο ατζέντης του Βίκτορ Ιμπάρμπο αναχώρησε από την Αθήνα, μετά την ανεπιτυχή έκβαση των συζητήσεων με τον Νίκο Λυμπερόπουλο για τη διακοπή της συνεργασίας τους. Οι δύο άνδρες δεν κατέληξαν σε συμφωνία, αφού ο Κολομβιανός επιθετικός αξιώνει υψηλή αποζημίωση, ενώ η ΠΑΕ επιζητεί έναν διακανονισμό για την καταβολή των οφειλομένων, χωρίς να καταβάλλει άλλα χρήματα.

Φυσικά, θα έχουν καθημερινή επικοινωνία, προκειμένου να καταλήξουν σε συμβιβασμό το συντομότερο δυνατό. Παρά τη διαφορά που έχουν στις απαιτήσεις τους, αμφότεροι αναζητούν μία λύση προτού τελειώσει ο Ιανουάριος.

Μία παράμετρος της υπόθεσης είναι ότι το συμβόλαιο του Ιμπάρμπο με την Κάλιαρι λήγει στις 30 Ιουνίου του 2017 και προϋπόθεση για οποιαδήποτε διευθέτηση, είναι να υπογράψει ο Κολομβιανός τη χρονική επέκταση της σύμβασης. Προφανώς, για να μην επείγεται η ιταλική ομάδα για την πώληση του 26χρονου επιθετικού, θα υπάρχει ιδιωτικό συμφωνητικό ή όρος για την αυτόματη ανανέωση της συνεργασίας που θα την εξασφαλίζει.

Συμφωνία για το δανεισμό

Στο μεταξύ, σύμφωνα με αναφορές από την Ιταλία, η Παλέρμο έχει συμφωνήσει με την Κάλιαρι για τον εξάμηνο δανεισμό του Ιμπάρμπο, με οψιόν αγοράς για τον Ιούνιο. Για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή, εκκρεμεί η επαφή με τον ποδοσφαιριστή και τον μάνατζερ του, που θα συμβεί εντός των ημερών.

Με τον Ιμπάρμπο ασχολείται ο αθλητικός διευθυντής της Παλέρμο, Νίκολα Σαλέρνο, ο οποίος στο παρελθόν είχε εργαστεί στην Κάλιαρι και διατηρεί φιλική σχέση με τον επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος, Στέφανο Καποζούκα. Αυτοί φέρονται να τα έχουν βρει στις λεπτομέρειες και αναμένουν την απάντηση του ποδοσφαιριστή.

Εφόσον επιβεβαιωθεί η πληροφορία, τότε θα είναι η πρώτη χειροπιαστή επιλογή για τον Ιμπάρμπο, αφού πλην της Ουχάν Ζαλ καμία άλλη ομάδα δεν κατέθεσε επίσημη πρόταση στην Κάλιαρι. Πόσο μάλλον να συμφωνήσει...

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ουζουνίδης: "Λείπει η απαραίτητη ποιότητα από την ομάδα"
Κουράγιο και υπομονή, οι μόνες αντιδράσεις
Ζέκα: "Προσπαθήσαμε για τον τίτλο και αποτύχαμε"
Τη Δευτέρα τα νεότερα για Λέτο, Χουλτ
Νέα γκέλα εκτός έδρας για τον Παναθηναϊκό, 1-1 με την Κέρκυρα
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ