ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κάλεσμα και γιγαντοοθόνες

Κάλεσμα και γιγαντοοθόνες
INTIME SPORTS

Το ραντεβού των οπαδών του Παναθηναϊκού έχει δοθεί για την Κυριακή έξω από την Λεωφόρο και συγκεκριμένα την Θύρα 3 ενώ θα υπάρχουν και γιγαντοοθόνες για να δουν οι φίλοι του τριφυλλιού το ματς με τον ΠΑΟΚ.

Ένας μίνι ξεσηκωμός επικρατεί στις τάξεις των οπαδών του Παναθηναϊκού ενόψει του ειρηνικού συλλαλητηρίου που θα γίνει την Κυριακή (8/3) το βράδυ στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Το ραντεβού έχει δοθεί για τις 7.00μ.μ. έξω από την Θύρα 3 επί της Λεωφόρου Αλεξάνδρας και θα πρέπει να σημειώσουμε ότι οι φίλοι του Παναθηναϊκού δεν το κάνουν νωρίτερα προκειμένου να μην υπάρξει πρόβλημα και με το παιχνίδι μπάσκετ του τριφυλλιού με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ το οποίο είναι προγραμματισμένο για τις 4.30μ.μ.

Έτσι θα μπορούν και όσοι θελήσουν να πάνε στο κλειστό του ΟΑΚΑ να κατηφορίσουν στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας και να δώσουν δυναμικό και ειρηνικό παρών.

Γιγαντοοθόνη για το ματς

Σε ότι έχει να κάνει με την αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΟΚ στο ποδόσφαιρο και αυτό έχει προβλεφθεί καθώς θα υπάρξει γιγαντοοθόνη που θα τοποθετηθεί έξω από την Λεωφόρο Αλεξάνδρας προκειμένου όλοι όσοι δώσουν το παρών να μπορέσουν να παρακολουθήσουν και το ματς.

Κάλεσμα και γιγαντοοθόνες

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού που δεν θα μπορούν να εισέλθουν στον αγωνιστικό χώρο θα μπορούν να κάνουν την κερκίδα τους έξω από το γήπεδο παρακολουθώντας παράλληλα την αναμέτρηση.

Διαδίδεται μέσω social media και συνδέσμων

Από την Πέμπτη το βράδυ όταν και αποφασίσθηκε η διεξαγωγή του συλλαλητηρίου αμέσως άρχισε να διαδίδεται μέσω των social media τόσο των οπαδών του Παναθηναϊκού όσο και των περισσότερων συνδέσμων αλλά από στόμα σε στόμα ανάμεσα στους φίλους του τριφυλλιού.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ