ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Καλεί τον Λάμπρου για νέο συμβόλαιο ο Παναθηναϊκός

Καλεί τον Λάμπρου για νέο συμβόλαιο ο Παναθηναϊκός
INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός θέλει να "δέσει" ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα των ακαδημιών του και για αυτό σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Sport24 έχει μιλήσει με τον εκπρόσωπο του Λάζαρου Λάμπρου ώστε να γίνει συνάντηση της επόμενες μέρες και να πέσουν οι υπογραφές.

Ο Λάζαρος Λάμπρου μπορεί να συστήθηκε ακόμα καλύτερα στους φίλους του Παναθηναϊκού με το εντυπωσιακό γκολ που πέτυχε στο φιλικό της Τετάρτης κόντρα στον Πανελευσινιακό αλλά το www.Sport24.gr εδώ και ενάμιση χρόνο και συγκεκριμένα από τις 15 Μαρτίου 2014 με αφορμή το γεγονός ότι έγινε επαγγελματίας σας είχε παρουσιάσει τα πάντα για τον νεαρό επιθετικό ο οποίος ακόμα δεν έχει συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του καθώς είναι γεννημένος στις 19 Δεκεμβρίου 1997.

Τώρα όλοι ασχολούνται και πάλι με τον Λαζαρή, όπως τον φωνάζουν οι γονείς του, και είναι σίγουρο ότι αν συνεχίσει με το κεφάλι κάτω άπαντες θα ασχολούνται για πολλά χρόνια καθώς έχει λαμπρό μέλλον μπροστά του.

Μέλλον, το οποίο οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού φυσικά και θέλουν να συνδυαστεί με την παρουσία του για αρκετά χρόνια στο τριφύλλι και όχι μόνο σε επίπεδο ακαδημιών αλλά και στην πρώτη ομάδα, αφού άπαντες πιστεύουν στο ταλέντο του νεαρού επιθετικού.

Πρόσφατα μάλιστα έφτασε πρόταση στα γραφεία των πράσινων από την Μαγιόρκα για αγορά του νεαρού επιθετικού, αλλά οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού την απέρριψαν παρά το γεγονός ότι ήταν αρκετά υψηλή για έναν 18χρονο ποδοσφαιριστή ο οποίος έχει παίξει μόνο στην U20 του τριφυλλιού και στις μικρές εθνικές ομάδες.

Στο τριφύλλι όμως γνωρίζουν καλύτερα ότι έχουν στα χέρια τους ένα πολύ μεγάλο ταλέντο το οποίο αν αξιοποιήσουν κατάλληλα και αν εξελίξουν ακόμα περισσότερο στο μέλλον μπορούν να κερδίσουν πολλά περισσότερα. Για αυτό και θέλοντας να προλάβουν και τις "σειρήνες" αφού το πρώτο συμβόλαιο που είχε υπογράψει με τον Παναθηναϊκό ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2016, έχουν ήδη καλέσει τον εκπρόσωπο του νεαρού άσου σε συζήτηση για την υπογραφή νέου συμβολαίου.

Είχε οριστεί για την εβδομάδα που διανύουμε

Σύμφωνα με πληροφορίες του www.sport24.gr, το ραντεβού των δυο πλευρών είχε προγραμματιστεί στη διάρκεια της εβδομάδας που διανύουμε και φυσικά είχε κλειστεί πριν σκοράρει ο Λάμπρου στο φιλικό της Τετάρτης. Οι δυο πλευρές όμως δεν κάθισαν τελικά στο ίδιο τραπέζι λόγω των εξελίξεων που προέκυψαν μετά την ήττα από τον Πανιώνιο και το γεγονός ότι το κλίμα δεν ήταν το καλύτερο δυνατό.

Καλεί τον Λάμπρου για νέο συμβόλαιο ο Παναθηναϊκός
INTIME SPORTS

Ουσιαστικά το ραντεβού μεταφέρθηκε για τις επόμενες μέρες, ίσως στην διάρκεια της επόμενης εβδομάδας και το πιθανότερο είναι πως θα υπάρξει ευτυχής κατάληξη με τον 18χρονο άσο να υπογράφει νέο, πιθανότατα τριετές συμβόλαιο. Άλλωστε και ο ίδιος επιθυμεί να πάρει τις πρώτες επίσημες επαγγελματικές του συμμετοχές με τη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος, την ομάδα την οποία υποστήριζε από παιδί.

Ιδιαίτερα προσεκτικοί

Απορία πολλών φίλων του Παναθηναϊκού, όσων έχουν διαβάσει για τον Λάμπρου και όσων των έχουν δει να παίζει σε παιχνίδια της U20, είναι γιατί ο νεαρός, σε αντίθεση με κάποιους συμπαίκτες του όπως οι Αγγελόπουλος, Στάικος δεν έχει βρεθεί ακόμα σε προετοιμασία της πρώτης ομάδας ώστε να ξεδιπλώσει και εκεί το ταλέντο του.

Η απάντηση σύμφωνα με όσα είναι σε θέση να γνωρίζει το www.Sport24.gr είναι πως οι άνθρωποι του τριφυλλιού και δη της ακαδημίας θεωρούσαν, βάσει των μετρήσεων, πως ο πιο μικρός απ' όλους τους υπόλοιπους επαγγελματίες του Παναθηναϊκού ήταν πιο αδύναμος και θα τον ωφελούσε περισσότερο να ακολουθούσε την προετοιμασία των Νέων παρά να προσπαθεί να αντεπεξέλθει σε αυτή της πρώτης ομάδας και να βγάλει κάποιους τραυματισμούς.

Στο τριφύλλι δεν ήθελαν να συμβεί αυτό σε καμία περίπτωση και για αυτό και ήταν ιδιαίτερα προσεκτικοί. Μάλιστα στην διάρκεια του περασμένου καλοκαιριού έγινε σύσκεψη ανάμεσα στο επιτελείο της πρώτης ομάδας και αυτό της ομάδας των Νέων για να παρθεί η τελική απόφαση για το αν θα πάει ή όχι ο Λάμπρου στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας.

Δική του ιστοσελίδα

Στον Λάμπρου δεν πιστεύουν όμως μόνο οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού αλλά και πολλοί ακόμα που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο και βλέπουν στο πρόσωπο του ένα παίκτη με σπουδαία εξέλιξη. Για αυτό και έχουν έρθει σε συμφωνία με τον 18χρονο άσο και έχουν δημιουργήσει την προσωπική ιστοσελίδα του νεαρού άσου www.lazaroslamprou.com, όπου κανείς μπορεί να βρει ότι θέλει για τον διεθνή επιθετικό. Κάτι το οποίο όχι μόνο δεν έχουν άλλοι παίκτες της ηλικίας του αλλά δεν έχουν ούτε μεγαλύτεροι σε ηλικία ποδοσφαιριστές.

Μια ιστοσελίδα αρκετά προσεγμένη και υποστηριζόμενη από τη NIKE. Σε αυτή μπορεί να διαβάσει κανείς πληροφορίες για την καριέρα του Λάμπρου αλλά κυρίως να δει αρκετά VIDEO με γκολ του 18χρονου άσου με τη φανέλα του Παναθηναϊκού και της Εθνικής Ελλάδος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ