ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Καλά μαντάτα από Κροατία για Σίλντενφελντ

Καλά μαντάτα από Κροατία για Σίλντενφελντ
Γκόρντον Σίλντενφελντ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Ντινάμο Ζάγκρεμπ βρήκε τον διάδοχο του Γκόρντον Σίλντενφελντ στην άμυνα και έτσι ανοίγει ο δρόμος της επιστροφής του Κροάτη στον Παναθηναϊκό, κάτι που αποτελεί και τη μεγάλη επιθυμία του Αντρέα Στραματσόνι.

Ο Παναθηναϊκός θέλει τον Γκόρντον Σίλντενφελντ, ο Αντρέα Στραματσόνι έχει καταλήξει στον 31χρονο αμυντικό και τα νέα που έρχονται από την Κροατία, είναι καλά για το "τριφύλλι", που επιθυμεί διακαώς να επανεντάξει τον έμπειρο στόπερ στο ρόστερ του.

Ο "Σίφο" βρίσκεται μια... ανάσα από την πόρτα της εξόδου και όλα συγκλίνουν στο ότι δρομολογείται η επιστροφή του, αφού η ομάδα του βρήκε τον αντικαταστάτη του. Ο Μάρκο Λέσκοβιτς της Ριέκα συμφώνησε με την Ντίναμο και πλέον ο Σίλντενφελντ αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν.

Το "διαζύγιο", όπως αναφέρει το "Goal", θα προκύψει μετά τη ρεβάνς με τη Ντιναμό Τιφλίδας για τον 3ο προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Το θέμα είναι να υπάρξει και οριστική συμφωνία του "τριφυλλιού" με τον παίκτη, αφού τα οικονομικά δεδομένα του Παναθηναϊκού είναι περιορισμένα και ο παίκτης θέλει αρκετά χρήματα για να φορέσει και πάλι την πράσινη φανέλα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ