ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κάκωση στη μύτη ο Βέμερ

Κάκωση στη μύτη ο Βέμερ
INTIME SPORTS

Ο Γενς Βέμερ δύσκολα θα προλάβει το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Παναιτωλικό. Παραινέσεις από τον Αναστασίου στην προπόνηση εν όψει Αγρινίου.

Εκτός από τον Ρόμπιν Λουντ, και ο Γενς Βέμερ επέστρεψε τραυματίας από το Μπακού, αν και ο τραυματισμός του είναι λιγότερο σοβαρός. Ο Γερμανός δεξιός μπακ έχει υποστεί κάκωση στη μύτη και η συμμετοχή του στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη.

Εφόσον ο Αναστασίου επιλέξει να χρησιμοποιήσει τον Βέμερ, τότε ο παίκτης θα φορέσει προστατευτική μάσκα. Όμως το πιο λογικό είναι να προφυλαχθεί και να μην ληφθεί το ρίσκο μιας υποτροπής.

Μοναδικός διαθέσιμος δεξιός μπακ για το παιχνίδι του Αγρινίου είναι ο Νίκος Μαρινάκης, αφού ο Χρήστος Μπούρμπος προέρχεται από πολυήμερο ατομικό πρόγραμμα και δεν βρίσκεται στον επιθυμητό βαθμό ετοιμότητας.

Οι ποδοσφαιριστές οι έπαιξαν κόντρα στην Καμπάλα έκαναν αποθεραπεία, ενώ το πρόγραμμα των υπόλοιπων περιλάμβανε ζέσταμα, ασκήσεις με πάσες, παιχνίδια με μπάλα και ασκήσεις κυκλοφορίας.

Ο Εσιέν συνέχισε το πρόγραμμά του, ενώ ο Κλωναρίδης προπονήθηκε ατομικά και ο Κότσαρης έκανε θεραπεία. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά την Παρασκευή (22/8) στις 10:00.

Παραινέσεις από τον Αναστασίου

Ο Γιάννης Αναστασίου διέκρινε την πίεση που έχει συσσωρευτεί στο ποδοσφαιρικό τμήμα, μετά και την κακή απόδοση της ομάδας απέναντι στην Γκαμπάλα και επιχείρησε να αποφορτίσει τους παίκτες του. Ο προπονητής του Τριφυλλιού ζήτησε να επικεντρωθούν στον Παναιτωλικό, επισημαίνοντας πόσο σημαντικό είναι να αρχίσει ο Παναθηναϊκός με νίκη το πρωτάθλημα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ