ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Και η Μπεσίκτας στο κόλπο για τον Σίλντενφελντ του Παναθηναϊκού

Και η Μπεσίκτας στο κόλπο για τον Σίλντενφελντ του Παναθηναϊκού
© REUTERS

Ο προπονητής της Μπεσικτάς, Σλάβεν Μπίλιτς, θα παρακολουθήσει το παιχνίδι Κροατία - Νορβηγία και οι πληροφορίες υποστηρίζουν ότι έχει επικοινωνήσει με τον Γκόρντον Σίλντενφελντ.

Την τιμητική του φαίνεται ότι έχει ο Γκόρντον Σίλντενφελντ με τους Κροάτες δημοσιογράφους να δημιουργούν πολύ ντόρο γύρω από το όνομα του αυτές τις μέρες που βρίσκεται στην πατρίδα του καθώς πλην του Παναθηναϊκού και της Ντιναμό Ζάγκρεμπ του έχουν καταθέσει προτάσεις συνεργασίας στην διεκδίκηση του μπαίνει πάλι και η Μπεσικτάς.

Οι Κροάτες δημοσιογράφοι αναφέρουν ότι ο προπονητής της τουρκικής ομάδας και πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της Κροατίας, Σλάβεν Μπίλιτς, έχει μεταβεί στο Ζάγκρεμπ και θα παρακολουθήσει το παιχνίδι της εθνικής Ανδρών της χώρας με τη Νορβηγία, το βράδυ του Σαββάτου (28/3) στο στάδιο Μαξιμίρ.

Όπως τονίζουν, έρχεται με σκοπό να τσεκάρει τρεις ποδοσφαιριστές τους οποίους έχει στη λίστα του για την ενίσχυση του κέντρου της άμυνας των "αετών" της Κωνσταντινούπολης: τον Σίλντενφελντ, τον Κροάτη, Ματσέι Μίτροβιτς και τον Νορβηγό, Βέγκαρντ Φόρεν.

Με τον Σίλντενφελντ ο Μπίλιτς διατηρεί προσωπική σχέση και όπως αναφέρει ο Τύπος της Κροατίας επικοινώνησε μαζί του στη διάρκεια της εβδομάδας, χωρίς, ωστόσο, να είναι ξεκάθαρο εάν του μετέφερε συγκεκριμένη προσφορά ή απλώς, τον ενημέρωσε για το ενδιαφέρον του. Μάλιστα ορισμένοι δημοσιογράφοι υποστηρίζουν ότι την Κυριακή (29/3), ο Σίλντενφελντ ίσως συναντηθεί και με τον Σλάβεν Μπίλιτς, εκτός από τον πρόεδρο της Ντινάμο, Ζντράβκο Μάμιτς.

Το γεγονός ότι ο Κροάτης είναι ελεύθερος το καλοκαίρι είναι πάρα πολύ θετικό για τον ίδιο και φυσικά για τις ομάδες που θέλουν να τον κάνουν δικό τους καθώς μπορούν να συζητήσουν απευθείας μαζί του και να έρθουν σε συμφωνία.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ