ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Και δεύτερο ραντεβού Αλαφούζου - Πιεμπονγκσάντ

Και δεύτερο ραντεβού Αλαφούζου - Πιεμπονγκσάντ

Δεύτερη συνάντηση μέσα σε δύο ημέρες είχαν ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος με τον Ταϊλανδό επιχειρηματία Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ, δείγμα της σταθερής ρότας του "Pan Asia Investment" προς την... αλλαγή σκυτάλης στο Τριφύλλι.

Για δεύτερη διαδοχική μέρα συναντήθηκαν την Πέμπτη (19/7) ο ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος με τον Ταϊλανδό επιχειρηματία Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ.

Δείγμα - κι αυτό το δεύτερο ραντεβού - της επιμονής του "Pan Asia Investment" fund για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ΠΑΕ. Πότε θα γίνει αυτό, ουδείς γνωρίζει. Ούτε καν ο Γιάννης Αλαφούζος! Ομως το βέβαιο είναι πως το θέμα ούτε έχει σβήσει, ούτε εχει ατονήσει, όπως φάνηκε και από την παρουσία του Πιτ Πιεμπονγκσάντ στην Ολλανδία (όπου μετέβη από το Βέλγιο) για να παρακολουθήσει μαζί με τον Νίκο Νταμπίζα το πρώτο φιλικό ματς του Τριφυλλιού εναντίον της Άλκμααρ.

Το βασικό ζητούμενο για τους Πράσινους - ως προς το χρόνο της αγαοραπωλησίας - δεν είναι τόσο οι μεταγραφές. Ούτως ή άλλως έναν παίκτη (φορ) άνω των 23 ετών έχουν δικαίωμα να αποκτήσουν. Το βασικό είναι η αναδιάρθρωση της ΠΑΕ και ο δρόμος προς την αλλαγή σε όλα τα επίπεδα. Όσο πιο γρήγορα αναλάβει ο Πιεμπονγκσάντ, τόσο πιο γρήγορα (προσδοκάται ότι...) ο Παναθηναϊκός θα αρχίσει να λειτουργεί και πάλι ως μια εταιρεία με το δικό του βεληνεκές στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Και όχι ως μια εταιρεία η οποία πέντε εβδομάδες πριν την έναρξη της σεζόν δεν έχει τηλεοπτικό συμβόλαιο...

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ