ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κ20: Τέσσερα επί τέσσερα με Εμμανουηλίδη ο Παναθηναϊκός

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-17 / ΠΑΟ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Eurokinissi Sports / ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-17 / ΠΑΟ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Eurokinissi Sports / ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI SPORTS

Αποδίδοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο η Κ20 του Παναθηναϊκού πέρασε και από το Αγρίνιο επικρατώντας με 3-0 του Παναιτωλικού και συνέχισε με το απόλυτο στο φετινό πρωτάθλημα.

Ασταμάτητοι οι Νέοι του Παναθηναϊκού πέρασαν και από το Αγρίνιο επικρατώντας το Σάββατο το πρωί του Παναιτωλικού με 3-0 και συνέχισαν με το απόλυτο έχοντας τέσσερις νίκες σε τέσσερα ματς.

Οι πράσινοι είχαν ως πρωταγωνιστή τον Εμμανουηλίδη ο οποίος πέτυχε χατ τρικ σε 14' λεπτά στο δεύτερο μέρος και έφτασαν στην επικράτηση αποδίδοντας σπουδαίο ποδόσφαιρο σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού μάλιστα δεν επηρεάστηκαν ούτε από το γεγονός ότι μόλις στο 5' υπήρξε αναγκαστική αλλαγή και έπρεπε να αλλάξουν άρδην τα πλάνα τους.

Αντίθετα έπαιξαν το καλύτερο έως τώρα παιχνίδι τους, ήταν σωστοί τακτικά, είχαν διάθεση, ήταν αρκετά καλοί επιθετικά και έβγαλαν πολλές ομαδικές προσπάθειες δημιουργώντας σωρεία ευκαιριών.

Οι πράσινοι έχασαν αρχικά μια καλή στιγμή στο 3' με τον Εμμανουηλίδη και στο 8' βρέθηκαν κοντά στο γκολ με τον Πίσπα. Οι παίκτες των Φρατζέσκου-Ταράση συνέχισαν να έχουν την υπεροχή, την κατοχή της μπάλας και να δημιουργούν ευκαιρίες χωρίς να μπορούν να τις κάνουν γκολ.

Στο αγωνιστικό κομμάτι το παιχνίδι δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για το τριφύλλι καθώς στο 5' ο Ζερβόπουλος έπαθε θλάση και έδωσε τη θέση του στον Σκεντεράι.

Η υπεροχή τους μετουσιώθηκε σε γκολ στο δεύτερο μέρος. Αρχικά στο 48' ο Εμμανουηλίδης σκόραρε με κεφαλιά ύστερα από φάουλ του Μπουζούκη ενώ στη συνέχεια στο 52' ο Κουντουριώτης με πολύ ωραία πάσα βρήκε και πάλι το νεαρό επιθετικό που έφυγε στην αντεπίθεση και πλάσαρε εύστοχα για το 2-0.

Ενδιάμεσα μετά το πρώτο γκολ του Παναθηναϊκού ο Ξενόπουλος με σωτήρια απόκρουση σε κοντινή κεφαλιά έσωσε την εστία του τριφυλλιού κρατώντας το 1-0.

Τρία λεπτά αργότερα ο Παναθηναϊκός αναγκάστηκε να κάνει και δεύτερη υποχρεωτική αλλαγή με τον Μπουζούκη να αποχωρεί επειδή έπαθε ένα διάστρεμμα και τον Καλομοίρη να περνάει στο ματς.

Στο 62' το τριφύλλι όμως κατάφερε να φτάσει και σε τρίτο γκολ όταν ο Εμμανουηλίδης εκμεταλλεύτηκε ένα λάθος κοντρόλ του αντίπαλου τερματοφύλακα, πήρε τη μπάλα και πλάσαρε για το 3-0 δίνοντας διαδικαστικό χαρακτήρα στο υπόλοιπο διάστημα του αγώνα.

Παναιτωλικός: Θεοδωρόπουλος, Πριόνας, Μπακογιάννης, Γιαννιώτης, Χριστογιάννης, Τσιγγάρας, Ντόβας (66’ Πατίλας), Μπελεβώνης, Γεωργούσης (60’ Κοτρώτσος), Καββαδίας Δ., Γκασούκας (Καββαδίας Αλ.).

Παναθηναϊκός: Ξενόπουλος, Ζερβόπουλος (5’ Σκεντεράι), Μανιδάκης Ν., Ντόκο, Παλασκώνης, Θεοχάρης, Μπουζούκης (55’ Καλομοίρης), Δημήτρουλας, Εμμανουηλίδης (81’ Σέχου), Κουντουριώτης, Πίσπας.

Στο γήπεδο Σαραβάκος, Ελευθεριάδης

Στο προπονητικό κέντρο του Παναιτωλικού όπου διεξήχθη η αναμέτρηση το Σάββατο το πρωί βρέθηκε και ο Δημήτρης Σαραβάκος που παρακολούθησε από κοντά τις προσπάθειες των νεαρών ποδοσφαιριστών. Εκεί ήταν και ο συντονιστής αναπτυξιακού προγράμματος, Θόδωρος Ελευθεριάδης, ο οποίος είχε ταξιδέψει μαζί με την αποστολή της Κ20 στο Αγρίνιο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ