ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κ20: Νίκη με ανατροπή ο Παναθηναϊκός, 3-2 την Κέρκυρα εκτός έδρας

Κ20: Νίκη με ανατροπή ο Παναθηναϊκός, 3-2 την Κέρκυρα εκτός έδρας
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Παναθηναϊκός βρέθηκε πίσω στο σκορ δυο φορές από τη Κέρκυρα αλλά τελικά κατάφερε να επικρατήσει με 3-2 και να κάνει το δυο στα δυο. Δεν άρεσαν παρά την επικράτηση τους οι πράσινοι.

Νικήτρια έφυγε από την Κέρκυρα η Κ20 του Παναθηναϊκού παρά το γεγονός ότι βρέθηκε δυο φορές πίσω στο σκορ στο ματς με τους "Φαίακες". Οι πράσινοι επικράτησαν με 3-2 αλλά παρά την επικράτηση τους δεν έδειξαν καλό πρόσωπο στη διάρκεια του αγώνα.

Στο πρώτο μέρος ήταν κακοί και στο δεύτερο επιπόλαιοι με αποτέλεσμα να χάσουν σωρεία ευκαιριών μετά το 3-2 για να τελειώσουν το ματς και στο τέλος να κινδυνέψουν να δεχτούν την ισοφάριση. Αυτό δεν έγινε και ο Παναθηναϊκός έκανε το δυο στα δυο στο πρωτάθλημα.

Η Κέρκυρα ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ στο 23' όταν οι πράσινοι έχασαν τη μπάλα στο κέντρο με τους γηπεδούχους να φεύγουν στην αντεπίθεση και να βρίσκουν το δρόμο προς τα δίχτυα.

Ο Παναθηναϊκός έφερε το ματς στα ίσια στο 35' με τον Δημήτρουλα όταν ο νεαρός επιθετικός μπήκε μέσα στην περιοχή και πλάσαρε ανοίγοντας λογαριασμό για τη φετινή σεζόν.

Οι γηπεδούχοι δεν πτοήθηκαν και βγήκαν ξανά στην επίθεση και στο 41' πήραν και πάλι κεφάλι στο σκορ. Σε σέντρα από τα πλάγια και σουτ μέσα από τη περιοχή έγινε το 2-1.

Οι πράσινοι ευτύχησαν να ισοφαρίσουν πριν φύγει το ημίχρονο καθώς στο 45' ο Εμμανουλίδης βρέθηκε στο δεύτερο δοκάρι μετά από σέντρα και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο ημίχρονο οι παίκτες του τριφυλλιού άκουσαν τις φωνές των Φρατζέσκου-Ταράση και μπήκαν πιο δυνατά στο δεύτερο μέρος. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα στο 52' να πάρουν προβάδισμα στο σκορ. Ο Δημήτρουλας έγινε κάτοχος της μπάλας την πέρασε στον Κουντουριώτη που δεν δυσκολεύτηκε να πλασάρει και να κάνει το 3-2 για το τον Παναθηναϊκό.

Στη συνέχεια και από το 50' έως το 70' οι πράσινοι έχασαν σωρεία ευκαιριών για να πετύχουν δυο και τρία γκολ αλλά έδειξαν επιπολαιότητα στην τελική προσπάθεια. Σε μια φάση στάθηκαν και άτυχοι καθώς το σουτ του Τσίγκου που είχε περάσει ως αλλαγή χτύπησε στο δοκάρι.

Από τη στιγμή που δεν σκόραραν οι παίκτες του Παναθηναϊκού στις καθυστερήσεις λίγο έλειψε να δεχτούν το γκολ της ισοφάρισης μετά από ένα σουτ των ποδοσφαιριστών της Κέρκυρας στο τελευταίο λεπτό του αγώνα.

Παναθηναϊκός: Ξενόπουλος, Ντόκο, Ζερβόπουλος, Οικονομόπουλος, Παλασκώνης, Θεοχάρης, Μπουζούκης, Κουντουριώτης (60' Σέχου), Δημήτρουλας (65' Τσίγκος), Εμμανουηλίδης (75' Ξεπαπαδάκης), Πίσπας.

Να σημειώσουμε ότι με τους πράσινους ταξίδεψε στην Κέρκυρα και ο Θεόδωρος Ελευθεριάδης. Ο τεχνικός υπεύθυνος και συντονιστής αναπτυξιακού προγράμματος ήταν μαζί με την αποστολή του τριφυλλιού, είδε από κοντά την προσπάθεια της ομάδας και φυσικά θα μεταφέρει τις εντυπώσεις του και στον τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού, Τάκη Φύσσα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ