ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κ20: Νίκη για τον Παναθηναϊκό επί του Ηρακλή

Κ20: Νίκη για τον Παναθηναϊκό επί του Ηρακλή
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μετά από ένα ανοιχτό παιχνίδι, οι Νέοι του Παναθηναϊκού κέρδισαν με 2-0 τους αντίστοιχους του Ηρακλή. (VIDEO)

Επιστροφή στις νίκες για τους Νέους του Παναθηναϊκού, οι οποίοι επικράτησαν των αντίστοιχων του Ηρακλή με 2-0 στο «Γεώργιος Καλαφάτης», στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής για το Πρωτάθλημα Υποδομών Super League Novasports K20.

Οι «πράσινοι» ξεκίνησαν πιο δυνατά στο πρώτο ημίχρονο και έχασαν δυο καλές ευκαιρίες να προηγηθούν, με τους Γιώργο Αγγελόπουλο και Λάμπρου να μην μπορούν να σκοράρουν. Στον αντίποδα, ένα λεπτό πριν την ανάπαυλα οι Θεσσαλονικείς κέρδισαν πέναλτι, ωστόσο ο Κότσαρης απέκρουσε την εκτέλεση του αντιπάλου του, διατηρώντας το 0-0…

Στην επανάληψη, η κατοχή της μπάλας ήταν μοιρασμένη, με τις δυο ομάδες να έχουν ρυθμό στο παιχνίδι τους αλλά να μην μπορούν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα. Όλα αυτά, μέχρι το 71’, όταν ο Σερβιλάκης με πολύ ωραία απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 1-0 για τον Παναθηναϊκό!

Ακολούθως, το «τριφύλλι» πήρε ψυχολογία και μαζί τα ηνία του αγώνα, δημιουργώντας φάσεις για περισσότερα τέρματα. Σε μια από αυτές, μετά από ομαδική συνεργασία, ο Λάμπρου με πλασέ μέσα από την περιοχή σημείωσε το 2-0, ένα λεπτό πριν τη λήξη της αναμέτρησης.

ΣΚΟΡΕΡ: 71’ Σερβιλάκης, 89’ Λάμπρου

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: Κότσαρης, Βαλμάς, Σάμιος (60’ Σερβιλάκης), Θεοχάρης, Ανδρέου, Μίγγος, Αγγελόπουλος Γ., Στάικος (75’ Μπουζούκης), Λάμπρου, Αγγελόπουλος Β., Χατζηγιοβάννης (60’ Παπανικολάου).

ΗΡΑΚΛΗΣ: Ηλιάδης, Κασαπίδης, Καλφούντζος, Αβραμίδης, Παναγιωτίδης, Ρότας, Βλαχόπουλος, Δούμτσιος, Αμαραντίδης, Μπικιάρης, Καρακούτης. Έπαιξαν και οι: Κανελλίδης, Συμεωνίδης και Χουζούρης.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ