ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κ17: Πεντάρα στον Πλατανιά και κορυφή για τον Παναθηναϊκό

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-17 / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-17 / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Οι Έφηβοι του Παναθηναϊκού επικράτησαν εκτός έδρας του Πλατανιά με 5-1 και πάτησαν ξανά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Παναθηναϊκός δεν δυσκολεύτηκε να κάμψει την αντίσταση του Πλατανιά και μετά τη νίκη του με 5-1 στα Χανιά επέστρεψε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος και η πρώτη θέση εξαρτάται από τους παίκτες του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου.

Συγκεκριμένα αν το τριφύλλι κάνει το δυο στα δυο στα ματς με ΑΕΚ (εντός), Πανιώνιο (εκτός) τότε θα τερματίσει στην πρώτη θέση του Νοτίου ομίλου στην κανονική διάρκεια.

Στο ματς που έγινε στην Κρήτη ο Παναθηναϊκός είδε τον Σερπέζη να πετυχαίνει δυο τέρματα ενώ συνολικά το τριφύλλι είχε τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ.

Το πρώτο γκολ των πράσινων πέτυχε ο Ηλιάδης στο 15' με απευθείας εκτέλεση φάουλ και στο 20' ο Σερπέζης με δυνατό σουτ εκτός περιοχής έκανε το 2-0.

Το τριφύλλι συνέχισε και στο δεύτερο μέρος και στο 55' ο Ζαγαρίτης μετά από ατομική ενέργεια ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 και στο 67' ήταν η σειρά του Λαζαρίδη να πετύχει το τέταρτο γκολ του Παναθηναϊκού. Το πέμπτο γκολ για τους πράσινους πέτυχε ο Σερπέζης στο 77' μετά από όμορφους συνδυασμούς.

Παναθηναϊκός (Σωτήρης Συλαϊδόπουλος): Χατζηγιαννάκης, Σαμαράς, Παρασκευόπουλος, Σαντικάι, Σπίνος, Ηλιάδης, Τουρκοχωρίτης, Σερπέζης, Τσιμπόκας, Κώστας, Ζαγαρίτης.

Έπαιξαν και οι Βαγιαννίδης, Λαζαρίδης, Αναστόπουλος, Μητρόπουλος.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΟΜΑΔΑ

ΑΓΩΝΕΣ

ΒΑΘΜΟΙ

1.

Παναθηναϊκός

22

55

2.

Ολυμπιακός

22

54

3.

Πανιώνιος

22

41

4.

Αστέρας

23

38

5.

Ατρόμητος

21

31

6.

ΑΕΚ

22

22

7.

Πλατανιάς

22

18

8.

Λεβαδειακός

22

11

9.

Απόλλων Σμ.

22

7

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ