ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κ17: Κόντρα στη Χόνβεντ την Δευτέρα ο Παναθηναϊκός

FINAL4 K17 ΝΕΟΙ / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ / ΤΕΛΙΚΟΣ(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
FINAL4 K17 ΝΕΟΙ / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ / ΤΕΛΙΚΟΣ(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός δέχθηκε γκολ στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης με την Ακαδημία Πούσκας, 1-1, και τη Δευτέρα στην αυλαία του Puskas Cup θα αντιμετωπίσει την Χόνβεντ.

Ισόπαλος 1-1 ήρθε στο τρίτο ματς του ομίλου του ο Παναθηναϊκός με την Ακαδημία Πούσκας με τους πράσινους να παίζουν με παίκτη λιγότερο για σαράντα λεπτά και να δέχονται το γκολ της ισοφάρισης στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης.

Οι πράσινοι στο πρώτο ματς που έδωσαν στο γήπεδο του Πούσκας ξεκίνησαν πολύ καλά και είχαν κάποιες καλές ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ.

Στο 19' η Ακαδημία Πούσκας κέρδισε το πέναλτι με τον διαιτητή να αποβάλει τον Σαντικάι και να αφήνει τους πράσινους με δέκα παίκτες. Ο Χατζηγιαννάκης έπεσε σωστά και απέκρουσε την εσχάτη των ποινών κρατώντας το 0-0.

Με το τριφύλλι να παίζει με δέκα παίκτες οι Ούγγροι πήραν τη πρωτοβουλία στο ματς και στο 25' ο γκολκίπερ του Παναθηναϊκού και πάλι έσωσε τους πράσινους με σωτήρια επέμβαση. Το ίδιο έγινε και στο 34' με τον νεαρό τερματοφύλακα να διώχνει με το πόδι.

Ο Παναθηναϊκός απείλησε στο επόμενο λεπτό με τον Τζαβίδα να βρίσκεται μέσα στην περιοχή και να πλασάρει αλλά η μπάλα έφυγε μόλις έξω από το δεξί δοκάρι.

Το τριφύλλι όμως πήρε το προβάδισμα στο 58' όταν ο Αθανασακόπουλος βρέθηκε σε θέση βολής και με δεξί πλασέ από το ύψος του πέναλτι έκανε το 1-0.

Οι γηπεδούχοι που ήθελαν έστω την ισοπαλία για να βρεθούν στον μεγάλο τελικό του τουρνουά, πίεσαν, απείλησαν και έφτασαν στο γκολ στην τελευταία φάση της αναμέτρησης. Σε κόρνερ από τα αριστερά υπήρξε αδράνεια της άμυνας και από κοντά ήρθε η ισοφάριση και το τελικό 1-1.

Παναθηναϊκός (Σ. Συλαϊδόπουλος): Χατζηγιαννάκης, Βαγιαννίδης, Παρασκευόπουλος, Σπίνος, Σαντικάι, Μαυρουδής, Λαζαρίδης (38' Αναστόπουλος), Τζαβίδας (53' Τσιμπόκας), Αθανασακόπουλος (60' Σιατούνης), Ζαγαρίτης, Σερπέζης,

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ