ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κ17: Ισόπαλοι 3-3 σε ματσάρα Πανιώνιος-Παναθηναϊκός

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-17 / ΠΑΟ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Eurokinissi Sports / ΘΑΝΑΣΗΣ - ΔΗΜΠΟΠΟΥΛΟΣ)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-17 / ΠΑΟ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Eurokinissi Sports / ΘΑΝΑΣΗΣ - ΔΗΜΠΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI SPORTS

Ένα πολύ όμορφο σε εξέλιξη παιχνίδι διεξήχθη το Σάββατο το πρωί στην Αργυρούπολη ανάμεσα στον Πανιώνιο και τον Παναθηναϊκό το οποίο έληξε ισόπαλο 3-3.

Ένα παιχνίδι με αρκετές φάσεις, έξι γκολ, ένα δοκάρι και διπλή ανατροπή στην διάρκεια του αγώνα διεξήχθη το Σάββατο το πρωί στην Αργυρούπολη ανάμεσα στον Πανιώνιο και τον Παναθηναϊκό.

Οι δυο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 3-3 με τους "κυανέρυθρους" να κόβουν βαθμούς από τους πράσινους στην μάχη που δίνουν με ΑΕΚ, Ολυμπιακό για να μπουν στην πρώτη δυάδα και να φτάσουν στα play off.

Ο Παναθηναϊκός ήταν αυτός που πήρε το προβάδισμα με τον Πανιώνιο να γυρνάει την αναμέτρηση και το τριφύλλι στο δεύτερο μέρος να φτάνει εκ νέου στην ανατροπή αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν το παιχνίδι και πάλι.

Το τριφύλλι πήρε κεφάλι στο σκορ στο 28' όταν ο Εμμανουηλίδης, πήρε την μπάλα στο κέντρο, πέρασε δυο αντιπάλους μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε εύστοχα για το 1-0 του Παναθηναϊκού.

Πέντε λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσια όταν σε βαθιά μπαλιά η άμυνα του Παναθηναϊκού δεν έδιωξε ο Μαχαίρας μπήκε στην περιοχή και με δυνατό σουτ ισοφάρισε.

Στο 37' ήρθε η ανατροπή από τους γηπεδούχους. Οι παίκτες του Πανιωνίου έκλεψαν τη μπάλα, βγήκαν όμορφα στην επίθεση και ύστερα από σέντρα από τα δεξιά η μπάλα έφτασε στον Ιωαννίδη που έκανε το 2-1.

ΤΟΥΣ ΞΥΠΝΗΣΕ Ο... ΦΥΣΣΑΣ

Η εικόνα του Παναθηναϊκού στο πρώτο μέρος οδήγησε τον διευθυντή της ακαδημίας του τριφυλλιού, Τάκη Φύσσα, στα αποδυτήρια των πράσινων με τον παλαίμαχο άσο των πράσινων να ζητάει από τους νεαρούς ποδοσφαιριστές να βγουν στο δεύτερο 45λεπτο και να παίξουν σαν Παναθηναϊκός αδιαφορώντας για το σκορ αλλά δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό.

Οι πράσινοι μπήκαν πολύ καλύτερα στο δεύτερο 45λεπτο όπου πέτυχαν δυο γκολ, είχαν δοκάρι και σωρεία χαμένων ευκαιριών για να πάρουν τη νίκη.

Αρχικά στο 57' έγινε το 2-2 με τον Μιχαήλ να σουτάρει μέσα από την περιοχή και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα νικώντας τον Τζώρτζη.

Έξι λεπτά αργότερα ο Παναθηναϊκός έφτασε στην ανατροπή με 3-2 με πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε εύστοχα ο Εμμανουηλίδης. Ο πρώτος σκόρερ των πράσινων σε σέντρα από τα δεξιά κατέβασε όμορφα την μπάλα και ανατράπηκε. Ο ίδιος εκτέλεσε την εσχάτη των ποινών και έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία πετυχαίνοντας το 15ο φετινό του τέρμα.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού συνέχισαν να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά δεν μπορούσαν να πετύχουν ένα ακόμη γκολ για να "κλειδώσουν" το ματς.

Ο Πανιώνιος από την πλευρά του στο δεύτερο 45λεπτο απειλούσε μόνο με στημένα και στο 80' έφτασε στην ισοφάριση όταν ο Ζώτος κέρδισε πέναλτι από τον Τουρούκη. Ο ίδιος ανέλαβε την εκτέλεση του και έγινε το 3-3.

Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε στο δεκάλεπτο που έμενε να απειλήσει και πάλι και να πετύχει ένα ακόμη γκολ αλλά οι πράσινοι στάθηκαν άτυχοι στο 88' καθώς η κεφαλιά του Εμμανουηλίδη από σέντρα του Βενέτη βρήκε στο δεξί κάθετο δοκάρι.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Ζαλάβρας): Τζώρτζης, Καμπουρούδης, Μίκο, Κορακιανίτης, Ιωαννίδης, Ατζέλι, Ζώτος, Γρίβας, Μαχαίρας, Τσερέγκωφ, Νομικός.

Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν και οι Ποντικάκος, Οικονόμου Ρουκουνάκης, Πάτσης.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Σωτήρης Συλαϊδόπουλος): Κακοσαίος, Σπίνος, Ζωγραφάκης, Καραγιάννης, Μανιδάκης, Σκεντεράι, Κολλώκας, Σερπεζής, Μιχαήλ, Εμμανουηλίδης, Σούλτσε.

Έπαιξαν και οι Καλομοίρης, Βενέτης, Τουρούκης, Δουγένης.

Α' Όμιλος

Τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής, 3ος γύρος

Πανιώνιος-Παναθηναϊκός 3-3

Κυριακή 26/2
11:00 Πλατανιάς-Αστέρας (Δημοτικό Αλικιανού)
14:00 Ολυμπιακός-ΑΕΚ (Προπ. Κέντρο Ολυμπιακού)
15:00 Λεβαδειακός-Ατρόμητος (Αθλ. Εγκαταστάσεις ΕΠΣ Βοιωτίας)

Βαθμολογία Αγώνες Βαθμοί
1. ΑΕΚ 18 38
2. Ολυμπιακός 17 33
3. Παναθηναϊκός 19 33
4. Αστέρας 17 28
5. Ατρόμητος 17 25
6. Λεβαδειακός 18 18
7. Πανιώνιος 19 14
8. Πλατανιάς 17 5
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ