ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κ17: Επιστροφή στις νίκες, 1-0 τον Λεβαδειακό

Κ17: Επιστροφή στις νίκες, 1-0 τον Λεβαδειακό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το γκολ του Δουγένη στο 70' έδωσε τη νίκη στην ομάδα του Παναθηναϊκού που μετά από δυο ανεπιτυχή αποτελέσματα έφτασε ξανά στο τρίποντο.

Πιο εύκολα απ' ότι δείχνει το τελικό 1-0 οι Έφηβοι του Παναθηναϊκού επικράτησαν το Σάββατο της ομάδας του Λεβαδειακού και επέστρεψαν στις νίκες μετά από δυο ανεπιτυχή αποτελέσματα.

Οι πράσινοι που έπαιξαν με πολλές απουσίες λόγω τιμωριών και τραυματισμών έχασαν σωρεία ευκαιριών και θα μπορούσαν να πετύχουν πολλά περισσότερα τέρματα.

Ο Παναθηναϊκός είχε την κατοχή από το πρώτο ημίχρονο και δημιούργησε ευκαιρίες τόσο στην αρχή όσο και στο τέλος του 45λέπτου με τους φιλοξενούμενους να περιορίζονται σε παθητικό ρόλο.

Το σκορ στην ανάπαυλα ήταν 0-0. Στο δεύτερο μέρος οι πράσινοι μπήκαν ακόμη πιο δυνατά πιέζοντας για να πετύχουν το γκολ που θα τους έδινε το προβάδισμα. Στην προσπάθειά τους αυτή έχασαν ευκαιρίες μέχρι να καταφέρουν να ανοίξουν το σκορ στο 70’ με τον Δουγένη.

Το τριφύλλι είχε και μετά το 1-0 και άλλες ευκαιρίες για να πετύχει και άλλα γκολ και να "κλειδώσει" το ματς αλλά δεν τα κατάφερε και παραλίγο να το πληρώσει καθώς στις καθυστερήσεις οι Βοιωτοί είχαν δοκάρι.

Παναθηναϊκός: Κακοσαίος, Σπίνος, Βενέτης, Νταμπίζας, Πογιάνης, Αλεξανδρόπουλος, Χριστοδούλου, Σκεντεράι, Δουγένης, Καλομοίρης, Μιχαήλ.

Έπαιξαν και οι: Σερπέζης, Μαυρουδής, Κολόκας, Τουρούκης

Με τη νίκη τους αυτή οι πράσινοι παρέμειναν στο κυνήγι των ΑΕΚ και Ολυμπιακό για μια εκ των δυο θέσεων που οδηγεί στο final-four. Μένει ένας ακόμα γύρος και οκτώ αναμετρήσεις για τους πράσινους που θα βρουν ξανά στο διάβα τους τόσο την ΑΕΚ όσο και τον Ολυμπιακό.

Τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής, 3ος γύρος
Ατρόμητος-Πλατανιάς 3-1
Παναθηναϊκός-Λεβαδειακός 1-0
Αστέρας-Ολυμπιακός 1-2
ΑΕΚ-Πανιώνιος 2-1

Βαθμολογία Αγώνες Βαθμοί
1. ΑΕΚ 20 41
2. Ολυμπιακός 19 39
3. Παναθηναϊκός 20 36
4. Αστέρας 19 31
5. Ατρόμητος 19 29
6. Λεβαδειακός 20 19
7. Πανιώνιος 20 14
8. Πλατανιάς 19 5
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ