ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κ-17: Τερμάτισε πρώτος ο Παναθηναϊκός παρά την ισοπαλία με τον Πανιώνιο

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-17 / ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΑΕΚ.   (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-17 / ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΑΕΚ. (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός σε ένα πολύ σκληρό παιχνίδι δεν κατάφερε για τρίτη φορά φέτος να νικήσει τον Πανιώνιο αλλά παρά το ισόπαλο αποτέλεσμα τερμάτισε στη πρώτη θέση του Α' ομίλου.

Στην πρώτη θέση του Α' ομίλου του πρωταθλήματος Κ-17 Super League τερμάτισε ο Παναθηναϊκός παρά την ισοπαλία που έφερε με τον Πανιώνιο, 1-1, στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής.

Οι πράσινοι δεν μπόρεσαν να ξορκίσουν τον κακό τους δαίμονα, καθώς φέτος σε τρία ματς με τους "κυανέρυθρους", είχαν τρεις ισοπαλίες.

Παρόλα αυτά όμως εξασφάλισαν τη πρώτη θέση καθώς και ο Ολυμπιακός έχασε βαθμούς εκτός έδρας κόντρα στον Πλατανιά και δεν εκμεταλλεύτηκε τη γκέλα του Παναθηναϊκού.

Το τριφύλλι με την πρώτη θέση που κατέκτησε θα αντιμετωπίσει πλέον στον ημιτελικό του Final-4 τον ΠΑΟΚ με στόχο να πάει στον τελικό.

Στο ματς με τον Πανιώνιο τώρα το παιχνίδι ήταν αρκετά σκληρό, κυρίως από την πλευρά των γηπεδούχων, που είδαν δυο παίκτες τους να αποβάλλονται ενώ ένας ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού πήγε στο νοσοκομείο όπου έκανε πέντε ράμματα στο κεφάλι. Μάλιστα και οι πράσινοι ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση με εννιά παίκτες.

Ο Παναθηναϊκός μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και έχασε σωρεία ευκαιριών για να ανοίξει το σκορ. Ο Πανιώνιος ανέβασε την απόδοση του αλλά και πάλι οι πράσινοι είχαν τα ηνία στο ματς. Στο τέλος του Α' μέρος όμως μετά από ένα λάθος στην άμυνα ο Μπότσαρης ανέτρεψε τον Περιστέρη με τον διαιτητή να δείχνει την άσπρη βούλα ενώ απέβαλλε τον γκολκίπερ του Παναθηναϊκού. Ο Πανιώνιος άνοιξε το σκορ με τον Μπρέγκου να είναι εύστοχος από τα έντεκα βήματα για το 1-0. .

Στην αρχή του δευτέρου μέρους οι γηπεδούχοι πίεσαν αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Ο Παναθηναϊκός ισορρόπησε το ματς και είχε κάποιες καλές στιγμές αλλά και δοκάρι με τον Αναστόπουλο. Οι "κυανέρυθροι" έμειναν και αυτοί με δέκα ποδοσφαιριστές στο 75' καθώς ο Βαλιούτης είδε την δεύτερη κίτρινη κάρτα και ο Παναθηναϊκός μπόρεσε να βρει την ισοφάριση στο 83' με τον Αναστόπουλο.

Μάλιστα μετά το γκολ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη ο Μπρέγκου και οι γηπεδούχοι έμειναν με εννιά. Βέβαια και ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με εννιά παίκτες λόγω του τραυματισμού του Αλεξανδρόπουλου που πήγε στο νοσοκομείο και έκανε ράμματα στο κεφάλι.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Ντίνας, Βαλιουτής, Σεμερτζάκης, Αναστασίου, Βασιλόπουλος, Παπατζήμας, Μπρέγκου, Κεραμάς, Περιστέρης, Ξυγκόρος, Φιλιπακόπουλος.

Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν και οι Μυραφιόρι, Ρουκουνάκης, Αβαρικιώτης, Κουτσούκος, Μενάι.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Μπότσαρης, Σαντικάι, Σπίνος, Παρασκευόπουλος, Βαγιαννίδης, Ηλιάδης, Αλεξανδρόπουλος, Αθανασακόπουλος, Ζαγαρίτης, Σαμαράς, Σερπέζης.

Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν και οι Χατζηγιαννάκης, Τσιμπόκας, Αναστόπουλος, Τουρκοχωρίτης και Τζαβίδας.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Α' ΟΜΙΛΟΣ

ΟΜΑΔΑ

ΑΓΩΝΕΣ

ΒΑΘΜΟΙ

1.

Παναθηναϊκός

24

59

2.

Ολυμπιακός

24

58

3.

Πανιώνιος

24

45

4.

Αστέρας

24

41

5.

Ατρόμητος

24

37

6.

ΑΕΚ

24

22

7.

Πλατανιάς

24

19

8.

Λεβαδειακός

24

14

9.

Απόλλων Σμ.

24

7

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ