ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ιβανόφ: "Συμπαγείς πίσω και να μη δεχόμαστε γκολ"

Ιβανόφ: "Συμπαγείς πίσω και να μη δεχόμαστε γκολ"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ιβάν Ιβανόφ μίλησε μετά το 3-0 του Παναθηναϊκού απέναντι στο Λεβαδειακό και αναφέρθηκε στην εμφάνιση της ομάδας του, στην συνέχεια της σεζόν και στο ματς με τον Άγιαξ. Αναλυτικά οι δηλώσεις του.

Ο διεθνής Βούλγαρος αμυντικός του Παναθηναϊκού, Ιβάν Ιβανόφ, μίλησε μετά το νικηφόρο 3-0 απέναντι στο Λεβαδειακό για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος και αναφέρθηκε στην εμφάνιση της ομάδας του, στη συνέχεια της σεζόν και στο ματς με τον Άγιαξ την προσεχή Πέμπτη (15/9) στη Λεωφόρο για την πρεμιέρα του Europa League.

"Μπορεί να ήρθε ο καιρός για μια αλλαγή στο ελληνικό πρωτάθλημα. Κάναμε ένα πολύ καλό ξεκίνημα. Ήμασταν συμπαγείς, είχαμε αυτοσυγκέντρωση και κάναμε ό,τι μας είπε ο προπονητής. Βγήκαμε στον αγωνιστικό χώρο και θέλαμε να δείξουμε ότι θα ήμασταν εμείς το αφεντικό", ανέφερε αρχικά και συνέχισε για την καλή αμυντική λειτουργία του "τριφυλλιού":

"Η άμυνα είναι ομαδική δουλειά. Ο κόουτς καθώς και όλοι οι Ιταλοί προπονητές έχουν ιδιαίτερη σχέση με την τακτική και την άμυνα. Έχουμε ποιότητα στην επίθεση και είναι πολύ σημαντικό να είμαστε συμπαγείς πίσω και να μη δεχόμαστε γκολ".

Για τον αγώνα με τον Άγιαξ, τόνισε: "Θα είναι διαφορετικό, θα παίξουμε συγκεντρωμένοι, πιο ήρεμοι, θα έχουμε την υποστήριξη του κόσμου και είμαι αισιόδοξος ότι θα πάρουμε θετικό αποτέλεσμα".

Photo Credits: Action Images

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ