ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ιβανόφ: "Να επιστρέψω στο υψηλότερο επίπεδο με τον Παναθηναϊκό"

Ιβανόφ: "Να επιστρέψω στο υψηλότερο επίπεδο με τον Παναθηναϊκό"
INTIME SPORTS

Ο Ιβάν Ιβανόφ θεωρεί τον Παναθηναϊκό ως την καλύτερη επιλογή τη δεδομένη στιγμή στην καριέρα του και πιστεύει ότι μπορεί να βοηθήσει το τριφύλλι να πετύχει τους στόχους του.

Παίκτης του Παναθηναϊκού και επίσημα είναι εδώ και λίγες ώρες ο Ιβάν Ιβανόφ με τον Βούλγαρο άσο να κάνει τις πρώτες του δηλώσεις στην ιστοσελίδα της πράσινης ΠΑΕ και να στέκεται στο πως αποφάσισε να πει το "ναι" στο τριφύλλι αλλά και του είπαν ο Χρίστο Κόλεφ και ο Χρίστο Μπόνεφ όταν έμαθαν για την πράσινη πρόταση.

Επίσης σκιαγραφεί ο ίδιος τον εαυτό του τόσο εντός των αγωνιστικών χώρων όσο και έξω απ' αυτούς:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω πλέον στον Παναθηναϊκό. Θέλω να επιστρέψω στο υψηλότερο επίπεδο και αυτός ο Σύλλογος μου δίνει την δυνατότητα να το κάνω. Θα αγωνιστώ ξανά στην Ευρώπη και ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της στην Ελλάδα αλλά και στα παιχνίδια που θα δώσει σε διεθνές επίπεδο», είπε αρχικά στο www.pao.grτο νέο μεταγραφικό απόκτημα του «τριφυλλιού».

Πως θα περιέγραφε ο Ιβάν τον… ποδοσφαιριστή Ιβανόφ; Τι θεωρείς πως σε χαρακτηρίζει και τι πρέπει να περιμένει από εσένα ο κόσμος του Παναθηναϊκού;
«Έχω μεγάλες φιλοδοξίες, δουλεύω σκληρά για να πετύχω τους στόχους μου κι αυτό σκοπεύω να κάνω και τώρα. Θεωρώ ότι το μεγαλύτερο προσόν μου είναι το μυαλό μου. Μπορώ να προσαρμοστώ εύκολα στα εκάστοτε δεδομένα, ενώ έχω πλέον την απαραίτητη εμπειρία και για τις δύσκολες καταστάσεις σε ένα ματς…

Από εκεί και πέρα, σίγουρα η δουλειά μου είναι να οργανώσω την άμυνα και να προσφέρω την αίσθηση της σιγουριάς στους συμπαίκτες μου. Επίσης, εκτός γηπέδου δεν μου αρέσει να “κάνω φασαρία”, ίσως μάλιστα δεν είμαι και τόσο “ανοιχτός” χαρακτήρας, αλλά ok. Σίγουρα θα είμαι εδώ για να συμβουλεύσω και τους νεότερους παίκτες».

Είπες πριν πως ψάχνεις για μια επανεκκίνηση, ουσιαστικά, στην καριέρα σου. Αρκετοί παίκτες είχαν την ίδια «ανάγκη» στο πρόσφατο παρελθόν, ήρθαν στην ομάδα και τελικά δικαιώθηκαν. Προσβλέπεις σε κάτι ανάλογο;
«Τι να πω; Ίσως είναι και η μοίρα η δική μου αυτή. Σίγουρα, ένας από τους λόγους που με βρίσκει αυτή η περίοδος στην Ελλάδα είναι κι αυτός… Ο Παναθηναϊκός είναι μια μεγάλη ομάδα, γνωστή στην χώρα μου κι όχι μόνο, ενώ το γεγονός πως βοηθάει τους παίκτες να αναδειχθούν ξανά μόνο καλό μπορεί να είναι. Τόσο για εμένα, προσωπικά, όσο και για την ίδια την ομάδα. Θα… αλληλοβοηθηθούμε!»

Ο Παναθηναϊκός δεν συνηθίζει να παίρνει παίκτες από την βουλγάρικη αγορά. Εσύ, από την πλευρά σου πως πήρε την απόφαση να μετακομίσεις εδώ;
«Σίγουρα έχω κάνει το… ρεπορτάζ μου, να ξέρετε! Έρχομαι από την Λοκομοτίβ Πλόβντιβ και ο προπονητής μου εκεί ήταν ο Χρίστο Κόλεφ. Εκτός αυτού, πρόεδρος της ομάδας είναι ο Χρίστο Μπόνεφ. Πολύ… Παναθηναϊκός, λοιπόν (σ.σ. γέλια). Καταλαβαίνετε πως, όταν έμαθαν για την προσφορά του Παναθηναϊκού μου είπαν και οι δυο “πήγαινε, μην το σκέφτεσαι καθόλου. Δεν θα έχεις άλλη τέτοια ευκαιρία”. Από εκεί και πέρα, η απόφαση ήταν μια για εμένα…».

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ