ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ιβανόφ: "Δικαιολογημένα δεν είναι ικανοποιημένοι οι οπαδοί μας"

Ιβανόφ: "Δικαιολογημένα δεν είναι ικανοποιημένοι οι οπαδοί μας"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ιβάν Ιβανόφ μιλώντας στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού υποστήριξε πως οι μουρμούρες των φίλων του τριφυλλιού μετά το ματς με τον Ηρακλή ήρθαν δικαιολογημένα και τόνισε ότι από το παιχνίδι της Κυριακής οι πράσινοι πρέπει να επιστρέψουν στις νίκες.

Ο Ιβάν Ιβανόφ έδωσε δίκιο στους οπαδούς του Παναθηναϊκού για τις αποδοκιμασίες τους μετά το τέλος της αναμέτρησης Κυπέλλου με τον Ηρακλή με τον Βούλγαρο να τονίζει πως ούτε οι ίδιοι οι παίκτες αλλά και κανείς απ' όσους αγαπάνε τον σύλλογο χαίρεται με τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα της ομάδας.

Ο Ιβανόφ επίσης σημείωσε πως σύντομα θα μπουν τα γκολ γιατί οι πράσινοι διαθέτουν σπουδαίους επιθετικούς και θα έρθουν οι νίκες που είναι το ζητούμενο.

Χαρακτηριστικά μιλώντας στην κάμερα της "NOVA" υποστήριξε:

Για τις πολλές χαμένες ευκαιρίες:
"Στα τελευταία δυο-τρία παιχνίδια αυτό είναι το πρόβλημα. Γιατί δημιουργούμε πολλές τελικές ευκαιρίες αλλά μπροστά΄ από την εστία κάτι μας λείπει. Το τελείωμα, η συγκέντρωση, δεν ξέρω. Ελπίζω στο επόμενο ματς να βελτιωθούμε σε αυτόν τον τομέα γιατί δεν είναι σωστό σαν μια ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό να κάνει τόσες ευκαιρίες και να σκοράρει μόνο ένα γκολ και μετά να προσπαθεί να το κρατήσει.

Πρέπει να "σκοτώνουμε" τα παιχνίδια πιο νωρίς γιατί κάποιες φορές συμβαίνει ότι και στην Βέροια όπου ο αντίπαλος με ένα σουτ βάζει ένα γκολ και στη συνέχεια η διάθεση δεν είναι τόσο καλή. Είμαι σίγουρος επειδή οι επιθετικοί μας έχουν μεγάλη ποιότητα και αυτό είναι ένα από τα πιο σημαντικά μας όπλα ότι είναι μια κακή περίοδος για την ομάδας μας και στο επόμενο παιχνίδι θα είμαστε καλύτεροι μπροστά από την αντίπαλη εστία".

Σε λίγες μέρες ένα ακόμη παιχνίδι με την ίδια ομάδα για το πρωτάθλημα όμως, πόσο πιο διαφορετικό μπορεί να είναι αυτό το παιχνίδι;
"Σίγουρα μπορεί να είναι πιο διαφορετικό γιατί ο μεγαλύτερος στόχος μας είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και μετά από κάποια άσχημα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα, πρέπει να δώσουμε απαντήσεις. Είμαι σίγουρος ότι το παιχνίδι της Κυριακής θα είναι τελείως διαφορετικό και ελπίζω να παίξουμε καλά. Πάντως δεν αρκεί ένα καλό παιχνίδι, καθώς πρέπει να στείλουμε τη μπάλα στα δίχτυα. Γιατί αυτό το παιχνίδι αφορά τα γκολ".

Άκουσες και εσύ την μουρμούρα από την εξέδρα καθώς ο κόσμος δεν είναι ευχαριστημένος, τι θα ήθελες να τους πεις;
"Φυσικά και δικαιολογημένα δεν είναι ικανοποιημένοι, ούτε εμείς οι παίκτες είμαστε ικανοποιημένοι. Όλοι όσοι ενδιαφέρονται για τον Παναθηναϊκό όταν η ομάδα χάνει βαθμούς δεν είναι χαρούμενοι. Για εμάς τους παίκτες είναι επίσης δύσκολο επειδή είμαστε απογοητευμένοι από τα αποτελέσματα της τελευταίας εβδομάδας. Οι οπαδοί μας είναι εκπληκτικοί όμως, μας στηρίζουν και είμαι σίγουρος ότι στα επόμενα παιχνίδια θα γιορτάσουμε μαζί τους σπουδαίες νίκες".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ