ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ιταλικό ενδιαφέρον για τον Κουτρουμπή

Ιταλικό ενδιαφέρον για τον Κουτρουμπή

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sport24.gr, ομάδα από τη Serie A έχει πλησιάσει τον Παναθηναϊκό και έχει εκφράσει την πρόθεση να αγοράσει τον Γιώργο Κουτρουμπή, με την υπόθεση να ξεκαθαρίζει ανήμερα της τελευταίας μέρας της μεταγραφικής περιόδου.

Ο Κάρλος Ζέκα πιθανώς να μην είναι ο τελευταίος βασικός από την προηγούμενη σεζόν που θα αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό... Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sport24.gr, ομάδα από τη Serie A έχει κάνει κρούση για την απόκτηση του Γιώργου Κουτρουμπή και η υπόθεση θεωρείται αρκετά σοβαρή και πιθανώς να επιφέρει άμεσες εξελίξεις.

Το οικονομικό όφελος που θα προκύψει για τον Παναθηναϊκό δεν κρίνεται ιδιαίτερα υψηλό, ωστόσο εξετάζεται από τη διοίκηση και τον Μαρίνο Ουζουνίδη, ενώ ρόλο θα παίξει και η επιθυμία του διεθνή στόπερ. Παράλληλα, πολλά θα εξαρτηθούν από το αν θα βρεθεί εγκαίρως ο αντικαταστάτης του στο κέντρο της άμυνας.

Την πρόταση έφερε ατζέντης ο οποίος δραστηριοποιείται στην ιταλική αγορά και ενημέρωσε τον Παναθηναϊκό και τον ποδοσφαιριστή, ενώ ο μάνατζερ του Κουτρουμπή βρίσκεται στο εξωτερικό και πιθανώς το ταξίδι του να σχετίζεται με το ζήτημα.

Ήδη, ο Κώστας Διαμαντόπουλος αξιοποιεί την παρουσία του στην Ιταλία για να εντοπίσει αξιόλογους κεντρικούς αμυντικούς, που θα μπορούσαν να αγωνιστούν βασικοί στο Τριφύλλι. Κάτι τέτοιο δεν είναι εύκολο, όμως προκύπτουν συνεχώς περιπτώσεις και εξετάζονται από το προπονητικό επιτελείο.

Οι Ιταλοί επιμένουν ότι στη μεσημεριανή (30/8) συνάντηση του Διαμαντόπουλου με τον αθλητικό διευθυντή της Τζένοα, Μάριο Ντονατέλι στο Μιλάνο, εκτός από τον Σουηδό χαφ, Όσκαρ Χίλιεμαρκ, συζητήθηκε ο 25χρονος Γάλλος στόπερ, Λόικ Λαντρέ, που παραχωρείται δανεικός από τους Γενουάτες.

Εφόσον ο Παναθηναϊκός προλάβει μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου να βρει έναν πολύ καλό κεντρικό αμυντικό, τότε θα συναινέσει στην πώληση του Κουτρουμπή. Επομένως, η Πέμπτη 31/8 θα είναι καθοριστική για την κατάληξη του ιταλικού ενδιαφέροντος.

Παρακολουθήστε LIVE από το Sport24.gr την τελευταία ημέρα των μεταγραφών (Πέμπτη, 31/8)

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ