ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ιταλικά δημοσιεύματα με Λάζαρο και Ταχτσίδη

Ιταλικά δημοσιεύματα με Λάζαρο και Ταχτσίδη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το Sport24.gr καταγράφει τα ιταλικά δημοσιεύματα που αναφέρονται στο ενδιαφέρον του Στραματσόνι για τους Χριστοδουλόπουλο και Ταχτσίδη και εξηγεί γιατί δεν μπορεί να ασχοληθεί με τις υποθέσεις τους.

Ο Παναθηναϊκός αποτελεί έναν σταθερό ενδιαφερόμενο για τους Έλληνες της Serie A, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα των ιταλικών μέσων ενημέρωσης. Η εξήγηση οφείλεται στην παρουσία του Αντρέα Στραματσόνι στην Αθήνα και η δραστηριοποίηση του στην ιταλική μεταγραφική αγορά.

Συν τις άλλοις, ο Ιταλός προπονητής έχει παραδεχτεί ότι έχει ασχοληθεί με τους περισσότερους γηγενείς, οι οποίοι παίζουν σε ιταλικές ομάδες. Ωστόσο, μία διερευνητική επαφή δεν στοιχειοθετεί πρόταση, με εξαίρεση τον Παναγιώτη Κονέ, ο οποίος αποτελεί ιδιάζουσα περίπτωση λόγω της σχέσης του Στραματσόνι με την οικογένεια Πότσο.

Το βράδυ της Τετάρτης (13/7) η ιστοσελίδα "calcionews24.com" υποστήριξε πως ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος αναμένεται να αποδεσμευτεί από την Ελλάς Βερόνα και ο Στραματσόνι έχει προχωρημένες συζητήσεις μαζί του, για να τον φέρει στον Παναθηναϊκό. Μόνο που από την ΠΑΕ διέψευσαν την πληροφορία, τονίζοντας ότι δεν υφίσταται θέμα.

Την Πέμπτη (14/7) η ιστοσελίδα "calcioweb.eu" τόνισε ότι ο Παναγιώτης Ταχτσίδης θα φύγει από τη Τζένοα και τον παρακολουθούν η Παλέρμο, η Μάινς και ο Παναθηναϊκός. Ωστόσο, ο διεθνής χαφ φέρεται να προτιμά την Κάλιαρι, με την οποία μίλησε με την τεχνική ηγεσία και έχει εγγυήσεις ότι θα έχει χρόνο συμμετοχής.

Για τον Ταχτσίδη, όπως για τον Χριστοδουλόπουλο και τον Φετφατζίδη, ισχύει ότι ο Στραματσόνι τους θεωρεί ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, αλλά η ΠΑΕ δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις υψηλές αποδοχές τους. Για αυτό, επί της ουσίας ο Ιταλός προπονητής δεν μπορεί να ασχοληθεί μαζί τους αυτή τη χρονική περίοδο.

PHOTO CREDIT: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ