ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ισχυροί επιχειρηματίες ενδιαφέρονται για το PAO Foundation

Ισχυροί επιχειρηματίες ενδιαφέρονται για το PAO Foundation
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μεγάλα ονόματα του ελληνικού επιχειρείν αντιμετωπίζουν θετικά την προοπτική να συμμετέχουν στο εγχείρημα του PAO Foundation. Διαβάστε στο Sport24.gr.

Από την πρώτη στιγμή που αποφάσισε να "τρέξει" το πλάνο του PAO Foundation, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος προσπαθεί να εξασφαλίσει τη συμμετοχή ισχυρών επιχειρηματιών. Ώστε ο ίδιος να καταβάλλει τη μεγαλύτερη συνδρομή, αλλά συγχρόνως να συνεισφέρουν και άλλοι με οικονομική επιφάνεια.

Η λογική του Γιαννακόπουλου είναι ότι με την παρουσία πολλών εύπορων φίλων του Τριφυλλιού, η χρηματοδότηση θα μοιραστεί και θα επιτυγχάνεται πιο εύκολα. Επιπροσθέτως, οι οπαδοί του Παναθηναϊκού θα συσπειρωθούν και θα ενισχύουν τον οργανισμό, με εγγραφές και με την στήριξη τους.

Εξυπακούεται ότι στις πολλές προσεγγίσεις του, ο Γιαννακόπουλος δέχτηκε θετικές και αρνητικές απαντήσεις. Ωστόσο, ήδη έχει δημιουργηθεί μία "βάση" που θα στηρίξει το εγχείρημα σε πρώτη φάση και υπάρχει η προσδοκία ότι στην πορεία θα ακολουθήσουν και άλλοι.

Ορισμένα από τα ονόματα έχουν "διαρρεύσει" και φαίνεται πως αποτελούν τους πρώτους "συμπαίκτες" του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ. Πρόκειται για τον διευθύνοντα σύμβουλο της Chipita, Σπύρο Θεοδωρόπουλο, τον φαρμακοβιομήχανο Τίτο Βασιλόπουλο, τον επικεφαλής της Vivartia, Δημήτρη Δασκαλόπουλο, τον Κωνσταντίνο Παπάζογλου της ΠΑΦΑΡΜ και τον εφοπλιστή, Χάρη Βαφειά.

Δεν είναι σαφές πως θα συνδράμουν στο PAO Foundation, με απ' ευθείας καταβολή χρημάτων ή μέσω χορηγιών. Άλλωστε, η δομή και η οργάνωση της εταιρίας ακόμα σχεδιάζονται από τους συνεργάτες του Γιαννακόπουλου και δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα μέχρι τώρα. Το σίγουρο είναι ότι ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ συνεχίζει τις προσπάθειες και ψάχνει θετικές απαντήσεις και από άλλους επιχειρηματίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Η συμφωνία για την "Παναθηναϊκή Πολιτεία" θα καθυστερήσει
Παρασκευή η συνάντηση Αλαφούζου - Γιαννακόπουλου
Η δηκτική αντίδραση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου
Το κλειδί της επιτυχίας για τον Γιαννακόπουλο

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ